Skupiny pre ľudí s duševnými problémami v Bratislave
Ahojte, mam v rodine cloveka, ktory ma psychicke problemy. OCD a tym padom sa mu tazlo zamestnava... Niekedy sa ma horsie niekedy lepsie...myslim vsak, ze by mu mozno pomohla nejaka spolocnost v ktorej by bol vitany...
Prosim neviete o niecom takom? Dakujem😊😊😊😊🙏🙏🙏🙏kde by si mohol naor ist len tak pokecat, do spolocnosti, alebo aj iny druh, kde by sa dalo aj zarobit. Vybavuje si ID...
@derdia az tak to ma ze musi mat id? ja mam ocd cely zivot spojene so samoposkodzovanim a nik mi id ani nechce dat
sorry ale ak si vybavuje id ma spravu od psychiatra? a on nic neporadil?
neverim
@anonym_4bc3ac jasne ze vsetko riesi cez psychiatra... Neviem este ostatne ake ma problemy
Lrn proste nevie sa zamestnat v normalnej praci, mozno je asperger, alebo nieco podobne. Proste nejde to medzi beznymi ludmi. Mal nastupit aj do skoly ale nezvladol to. Az tak do toho nevidim. Nie som s nimi velmi tak dopodrobna v kontakte a ani nepovedia uplne info.
@anonym_4bc3ac jasne ze vsetko riesi cez psychiatra... Neviem este ostatne ake ma problemy
Lrn proste nevie sa zamestnat v normalnej praci, mozno je asperger, alebo nieco podobne. Proste nejde to medzi beznymi ludmi. Mal nastupit aj do skoly ale nezvladol to. Az tak do toho nevidim. Nie som s nimi velmi tak dopodrobna v kontakte a ani nepovedia uplne info.
@derdia nech sa opyta lekara na denny stacionar.
@derdia no nemyslim si že má len OCD, ja mám OCD a nikdy by ma nenapadlo požiadať o ID je to tažké ale dása s tým žiť pekný a plnohodnotný život. Doležitá je aj liečba
@derdia no nemyslim si že má len OCD, ja mám OCD a nikdy by ma nenapadlo požiadať o ID je to tažké ale dása s tým žiť pekný a plnohodnotný život. Doležitá je aj liečba
@123sofia123 ja viac bohuzial neviem. Ale osobne si myslim ze ich ma viac.

@derdia az tak to ma ze musi mat id? ja mam ocd cely zivot spojene so samoposkodzovanim a nik mi id ani nechce dat
sorry ale ak si vybavuje id ma spravu od psychiatra? a on nic neporadil?
neverim