icon

Skúsenosti a názory na základnú školu Holičská 50

alzbetkacicka
Dnes o 15:55

Ahojte všetci.
Prosím tí ktorým chodia deti na túto základnú školu,viete mi o nej napísať?Aká to je škola,učitelky,riaditeĺka a celkovo vaše skúsenosti?ďakujem krásne a prajem pekný deň.🙂

patriciavanesska
Dnes o 17:53

@alzbetkacicka dcéra my tam chodi, zatial nemam nic proti škole ani riaditeľke. Je druhačka

alzbetkacicka
autor
Dnes o 18:17
@patriciavanesska

@alzbetkacicka dcéra my tam chodi, zatial nemam nic proti škole ani riaditeľke. Je druhačka

@patriciavanesska ďakujem pekne za odpoveď,je to naša spádová škola a syn tam nastúpi tento rok.

elz1920
Dnes o 19:38

Ja počúvam samé negatíva, ale keďže mám so školstvom určité skúsenosti, verím, že inde to nebude lepšie. Všade je niečo.
Máme ju ako spádovú aj najbližšiu. Pevne verím, že bude ok. Pocitovo, intuitívne ma Budatínska odrádza oveľa viac.

alzbetkacicka
autor
Dnes o 20:35
@elz1920

Ja počúvam samé negatíva, ale keďže mám so školstvom určité skúsenosti, verím, že inde to nebude lepšie. Všade je niečo.
Máme ju ako spádovú aj najbližšiu. Pevne verím, že bude ok. Pocitovo, intuitívne ma Budatínska odrádza oveľa viac.

@elz1920 ja som zas veĺa zlého počula na Budatínsku a som rada že ju nemáme ako spádovú.
Na Holičskú som nepočula práveže nič zatiaľ.
Len to že je šikana na druhom stupni ale to je všade.