icon

Skúsenosti a odporúčania po operácii myómu

irinkam
24. jan 2025

Baby, poraďte! Kto máte za sebou operáciu myómu? Ktorého doktora a nemocnicu mi odporučíte? Som zúfalá a neviem, čo mám robiť.

ninazemna
24. jan 2025

Doc. Redecha Bory.

irinkam
autor
24. jan 2025

@ninazemna Nemáte náhodou jej kontakt?

cukroska
24. jan 2025

@irinkam Ja som po operácii myomu.Operoval ma docent Bielik v nemocnici v Lučenci. Od vtedy mám pokoj.

ninazemna
24. jan 2025

@irinkam Mám zákaz. Neviem, či ešte ambuluje aj v Gyncentre na Einsteinovej 25.

irinkam
autor
24. jan 2025

@cukroska Chcela by som to urobiť v Bratislave

eliska13
24. jan 2025

@ninazemna iba v niektoré dni a minimálne je v ambulancii na Einsteinovej.Je primár na Boroch @irinkam Bory sú pekné, moderné, ale vybrala by som si Ruzinov

ninazemna
24. jan 2025

@irinkam V Gyncentre je v pondelok 16:00 - 20:00 (údaje zo stránky). Ak si dobre pamätám, bývalo to tak. Eliška by si vybrala Ružinov. Odtiaľ je MUDr. Hederlingová, tá je v Gyncentre v stredu 16:00 - 20:00.

ninazemna
24. jan 2025

@irinkam Pardon, MUDr. Hederlingová v utorok16:00 - 20:00. ZS

irinkam
autor
24. jan 2025

@eliska13 Ako sa táto klinika v Ružinove volá?

ninazemna
24. jan 2025

@irinkam Univerzitná nemocnica Bratislava, Ružinovská 6, prednosta Záhumenský, primár Papcun. ZS

irinkam
autor
24. jan 2025

@ninazemna ďakujem

cukroska
24. jan 2025

@irinkam prepáčte nejako som to prehliadla.Tak držím palce. Nie je to náročné a bude oveľa lepšie.

irinkam
autor
24. jan 2025

@cukroska Trpím veľmi veľkým myómom a vyžadujem okamžitú chirurgickú intervenciu. Som pripravená uhradiť všetky náklady

ninazemna
24. jan 2025

@irinkam Erik Dosedla, ale je až v Košiciach. ZS

loliki
24. jan 2025

@irinkam A prečo si zúfalá? Ja odporúčam Doc. Bielika, mňa operoval v BB.

cukroska
24. jan 2025

@irinkam Nebojíte sa dopadne to dobre. Držím palce.
Aj ja som mala pred rokmi veľký myóm hlbko v stene maternici.Nakoniec ma operovali na dva krát. Nebolo to také strašné. A od vtedy mám chvalabohu pokoj a hlavné je,že som neprišla ani o maternicu kvôli tomu.

irinkam
autor
Autor odpoveď zmazal
snow92
29. jan 2025

@ninazemna zdravim bola si o neho alebo poznas niekoho kto bol prosím, hlavne na tento typ operacie? dakujem vopred

ninazemna
29. jan 2025

@snow92 Poznám.

janca704
28. feb 2025

@irinkam ak to nevadi, co je velmi velky myom? Tvoj gynekolog ta nikam.neodporucil?
Tiez mam dost velky (skoro 9cm) a moja gyn.ma poslala do Bory, je tam ambulanvia endometrikzy a myomatozy, tam tiez odporucili vybrat ho.