Skúsenosti a poplatky na gynekológii Bezručova
Ahojte, chcela som sa opytat na vase skusenosti s gynekologiou Bezrucova a najma s poplatkami, ktore si tam pytaju za starostlivost, ktora je normalne hradena poistovnou. Mam pocit, ze "nadstandardna starostlivost" vlastne vobec nie je nadstandardna, len ludi nutia si zakupit karty za aj tak netransparentne ceny.
Napriklad nerozumiem tomu, ze za glukozovy test v tehotenstve ktory je normalne hradeny poistnovou pytaju 58 eur. Nie je tam ziadna specialna "oddychova miestnost" a za ochuteny roztok sa priplaca extra. Stretli ste sa s niecim podobnym?
Ja chodím na Bezrucku do viacerých ambulancii, konkrétne na gyn nie, ale inde áno. V rámci karty mám skoro všetko, čo potrebujem a málokedy doplácam. Termíny mám rýchlo, komunikácia dobrá. Pokiaľ viem, tak doktorku na gyn Nataliu si chvália. Ja robím na inej klinike a tu zdravotnú starostlivosť, ktorú si zaplatíš ti vysvetlím asi tak, že pri vyšetrení dostaneme od poisťovne napr za vyšetrenie, odber, konzultáciu cca 9 eur a z toho mas pokryť ordináciu, sestru, lekára, energie, recepciu, materiál a samozrejme pacienta nemas vyšetriť za 3 minúty, ale za 30 minút… preto sú tie doplatky za rôzne úkony…
@looselps
Ja tam mam urologiu som spokojna, ale viem citat a vsetko je jasne ocenene.

Cennik sluzieb maju zverejneny na internete takze ak sa ti nepaci zmenila by som ambulanciu niekde kde nebudu poplatky alebo budu nizsie. 🤷🏻♀️ Navyse co sa tyka tych poplatkov za ukony, ktore uz su hradene poustovnou to by som riesila priamo v ambulancii preco to treba uhradit a to riesit na internete. Nikde ti nedaju presnejsiu odpoved ako tam.