icon

Skúsenosti s balíkom Nateo v nemocnici Bory

pl2y
27. mar 2025

Ahojte, viem, že platené balíky Nateo v Boroch sú len kratko, tak asi ženy, čo to už využili majú akurat malé babatko doma a nechodia asi na MK, ale skúsim😀ako sa vám to pozdavalo? Tie cvicenia a prednášky sa absolvujú az posledný mesiac? A treba sa na to dopytovať alebo sami sa ozvú a pripomenú, ze to mám predplatené? Pripadne ak niektorá viete popísať niečo viac o tom. Ďakujem

stelab321
12. jún 2025

Ahoj, kamoška rodila s balíkom Nateo a pochvaľovala si, že nemusela nič riešiť na rozličných kurzoch a chodiť všade možno a tiež si to platiť. Vraj aj to jedlo naviac sa hodilo, či už to vládala zjesť ona alebo jej muž :D údajne jej prišiel mail so všetkými infoškami o programe, tak som zvedavá, lebo ja mám termín na konci októbra a začala som tiež už o tom rozmýšľať, aj po týchto zmenách čo spravili...

pl2y
autor
12. jún 2025
@stelab321

Ahoj, kamoška rodila s balíkom Nateo a pochvaľovala si, že nemusela nič riešiť na rozličných kurzoch a chodiť všade možno a tiež si to platiť. Vraj aj to jedlo naviac sa hodilo, či už to vládala zjesť ona alebo jej muž :D údajne jej prišiel mail so všetkými infoškami o programe, tak som zvedavá, lebo ja mám termín na konci októbra a začala som tiež už o tom rozmýšľať, aj po týchto zmenách čo spravili...

@stelab321 ahoj, Ďakujem..ja už mám o 2 týždne termín, takze už chodím do borov a ano pekne ma kontaktovali najprv telefonicky asi do mesiaca po registrácii a potom mi vždy dosiel mail s informáciami,že čo ma kedy caka..ja som zatiaľ spokojná, uvidím ešte po porode😀

stelab321
16. jún 2025
@pl2y

@stelab321 ahoj, Ďakujem..ja už mám o 2 týždne termín, takze už chodím do borov a ano pekne ma kontaktovali najprv telefonicky asi do mesiaca po registrácii a potom mi vždy dosiel mail s informáciami,že čo ma kedy caka..ja som zatiaľ spokojná, uvidím ešte po porode😀

@pl2y Super, aj ja som si zaplatila Nateo, keďže ma nakoniec presvedčila garancia termínu spolu s bezpečnosťou bábätka, keďže majú aj NICU... budem rada, keď potom dáš vedieť skúsenosti 🙂