icon

Skúsenosti s detským kaderníctvom Eurovea/Retro

iva_na11
1. mar 2025

Ahojte, ma niekto skusenost? Strihaju dobre a rychlo?🤣 chcem ist prvy krat s malym, hladam odporucania. Alebo kludne ine kadernictvo v ramci ba. Vdaka🙂

minesasubu
•
1. mar 2025

ahoj tak my sme tam boli a syn cca 1r mal sice sedel v autičku ale nedal sa ostihať ani za nič
som aj rada lebo dať 15€ za ostrihanie sa mi zdalo trošku dosť
tak som ho zobrala svojej kaderničke za 5€ ho ostrihala a dostal aj lizatko a odvtedy vždy ked mu poviem že ideme sa dať ostrihať tak sa teši asi kvoli lizatku lebo inak ho nedostáva

petamich
•
1. mar 2025

My sme chodili do kadernictva Narcis v Ruzinove, pani bola super a zvladala aj nase nie uplne spolupracujuce dieta

katka1989ba
•
1. mar 2025

My chodíme do detského kaderníctva buď plate piesky, Eurovea alebo petržalská tržnica. Strihajú bez objednania, ale niekedy sa dlhšie čaká, keď je veľa detičiek. Odkedy sme boli v petržalskej tržnici, chodíme len tam, tam nás stále zobrali hneď. Všade majú autíčka, televízo a po ostrihaní dostane lizatko. Prvýkrát dostal aj diplom.

ameixa
•
19. mar 2026

vyskúšajte Goro kaderníctvo, sú vo Vivo / Polus, majú aj tie formulkové kreslá a menšie deti si môžu pozrieť pri strihaní rozprávku, veľmi milá kaderníčka a detský strih za fajn ceny 🙂