Skúsenosti s gynekologickou ambulanciou Emimed a jej poplatkami
Ahojte, máte niekto aktuálne skúsenosti s gynekologickom ambulanciou Emimed a MUDr. Brieškovou? Ako je to tam prosím s poplatkami? Keďže majú zmluvu aj s poisťovňami. Napr onkocytológia je hradená zo ZP a majú ju spomenutú až v balíku premium. Potom balík štandard ma len obyčajnú preventivku a dosť? Do ambulancie som sa nedovolala už 2x, tak skúšam tu. Pripadne ak máte odporučenie na milú gynekologička v Dúbravke, Karlovke aleob Ružinov, tak môžete odporučiť. Ďakujem
urcite tam nechod. Na stranku si nahodili dobre recenzie. Ak si zdrava a staci ti PP raz za rok, tak OK. Akonahle mas tazkosti, tak sa tam nedovolas, nikto ti nebude odpisovat na maily. Jedna katastrofa. A uz vobec by som si za tu starostlivost neplatila. Ja som sa 9 mesiacov na striedacku nedovolala, nedopisala, ani osobne som nemala stastie. Stale som musela obtazovat inych gyn. Zanedbana starostlivost u mna skoncila po 8 mesiacoch bolesti na operacnom stole. Mozno by som som tam skoncila aj tak, ale tie mesiace boli neunosne. Taketo skusenosti maju viacere zeny, co tam chodia. NEODPORUCAM ani zadarmo.
Ja chodím k Millymu a super. Žiadne skryté poplatky, zakaždým sa dovolám a hlavne v čakárni nemusím sedieť pol dňa. 🙏

@anonym_autor pripnem sa, tiež chcem zmeniť, najradšej do Dúbravky (okolie)