Skúsenosti s hospitalizáciou na neurológii v Kramároch?
Dobry den. S 5rocnou dcérou mam byt hospitalizovana na Kramaroch na neurologickom oddeleni, na rozne vysetrenia a zmene liečby, nastavenie nových liekov na epilepsiu. Boli ste niekto a ako to prebiehalo prosim? Dcéra má problém byť na jednom mieste,je to tam trošku voľnejšie? Nejaká herňa a podobne. Bol niekto aktuálne hospitalizovaný? Je tam prosím nejaká kuchynka? prípadne izby,postele,lebo niekde som počula že je tam problém s lôžkami. Ďakujem veľmi za každé info.
Ahoj, už máte po? Ak nie tak cca rok stará skusenost- vybavené to majú fajn, kuchynka, vzadu aj farebne priestory, kopu miesta na hranie. Držím palce
Ahojte, rodic je na noc s dietatom na izbe? Ako to tam funguje? V utorok nastupujeme. Dakujem.
@zuzuliatko18 áno bola som s malou na izbe.boli sme po štyroch a každé dieťa tam malo matku. Posteľ je rozkladacia pre matky.vecer si ju zoberiete rozložíte a ráno odnesiete.oddelenie pekné čisté.je tam veľký detský kútik čo je vynikajúce,lebo sme tam trávili veľa času.jedalen spoločná.strava keď si doplatite tak môžete jesť s dieťaťom.inak dole sú bufety ceny primerané. Sestričky a lekári sú fajn.my sme boli spokojný .
@zuzuliatko18 ešte som chcela že do bufetu a dieťatkom nie,ale je tam detská škôlka veľmi príjemná p.ucitelka čiže aj to malý zvládne ona ho rada postráži na tú chvíľku kým odskocite.a je tam aj kuchynka s mikrovlnkou a chladničkou pre mamičky čiže to je úplne super.mozete si tam ohrievať jedlo a najesť sa tam.
@zuzuliatko18 a nemusíte byť stále na izbe.pokial mi dovoľuje zdravotný stav môžete byť trištvrte dňa v kútiku.
@daniela237 dakujem krasne, to znie super. Velmi ste mi pomohli. Stravu si musim zabezpecit svoju Sama, bo som celiaticka. A AJ pre drobca daco mat dobreho. Kutik znie superz snad bude po operacii mat chut sa hrat.
@zuzuliatko18 čo mu idú robiť ak sa smiem spýtať?
@daniela237 ma v hlave arachnoidalnu cystu, povedali, ze musi Von, lebo mu to poskodzuje lebku (ma na hlave taky vyrastok).

Cauko, boli sme uz davnejsie, ale predpokladam, ze je vsetko po starom. Na izbach vacsinou 2 deti s rodicmi. Na konci chodby "jedalen", ktora potom sluzi ako skola a hned vedla herna. V tom priestore aj mini kuchynka s chladnickou, konvicou, mw a riadmi.