icon

Skúsenosti s hospitalizáciou na neurológii v Kramároch?

daniela237
6. nov 2024

Dobry den. S 5rocnou dcérou mam byt hospitalizovana na Kramaroch na neurologickom oddeleni, na rozne vysetrenia a zmene liečby, nastavenie nových liekov na epilepsiu. Boli ste niekto a ako to prebiehalo prosim? Dcéra má problém byť na jednom mieste,je to tam trošku voľnejšie? Nejaká herňa a podobne. Bol niekto aktuálne hospitalizovaný? Je tam prosím nejaká kuchynka? prípadne izby,postele,lebo niekde som počula že je tam problém s lôžkami. Ďakujem veľmi za každé info.

zuzike123
7. nov 2024

Cauko, boli sme uz davnejsie, ale predpokladam, ze je vsetko po starom. Na izbach vacsinou 2 deti s rodicmi. Na konci chodby "jedalen", ktora potom sluzi ako skola a hned vedla herna. V tom priestore aj mini kuchynka s chladnickou, konvicou, mw a riadmi.

miriamzba
5. dec 2024

Ahoj, už máte po? Ak nie tak cca rok stará skusenost- vybavené to majú fajn, kuchynka, vzadu aj farebne priestory, kopu miesta na hranie. Držím palce

zuzuliatko18
3. apr 2025

Ahojte, rodic je na noc s dietatom na izbe? Ako to tam funguje? V utorok nastupujeme. Dakujem.

daniela237
autor
4. apr 2025

@zuzuliatko18 áno bola som s malou na izbe.boli sme po štyroch a každé dieťa tam malo matku. Posteľ je rozkladacia pre matky.vecer si ju zoberiete rozložíte a ráno odnesiete.oddelenie pekné čisté.je tam veľký detský kútik čo je vynikajúce,lebo sme tam trávili veľa času.jedalen spoločná.strava keď si doplatite tak môžete jesť s dieťaťom.inak dole sú bufety ceny primerané. Sestričky a lekári sú fajn.my sme boli spokojný .

daniela237
autor
4. apr 2025

@zuzuliatko18 ešte som chcela že do bufetu a dieťatkom nie,ale je tam detská škôlka veľmi príjemná p.ucitelka čiže aj to malý zvládne ona ho rada postráži na tú chvíľku kým odskocite.a je tam aj kuchynka s mikrovlnkou a chladničkou pre mamičky čiže to je úplne super.mozete si tam ohrievať jedlo a najesť sa tam.

daniela237
autor
4. apr 2025

@zuzuliatko18 a nemusíte byť stále na izbe.pokial mi dovoľuje zdravotný stav môžete byť trištvrte dňa v kútiku.

zuzuliatko18
4. apr 2025

@daniela237 dakujem krasne, to znie super. Velmi ste mi pomohli. Stravu si musim zabezpecit svoju Sama, bo som celiaticka. A AJ pre drobca daco mat dobreho. Kutik znie superz snad bude po operacii mat chut sa hrat.

daniela237
autor
4. apr 2025

@zuzuliatko18 čo mu idú robiť ak sa smiem spýtať?

zuzuliatko18
4. apr 2025

@daniela237 ma v hlave arachnoidalnu cystu, povedali, ze musi Von, lebo mu to poskodzuje lebku (ma na hlave taky vyrastok).