icon

Skúsenosti s hospitalizáciou na ORL Kramáre?

31. jan 2024

Dobrý, je tu prosím niekto, kto má nedávnu skúsenosť s hospitalizaciou na ORL na NUDCH Kramare? Vďaka.

deti95060810
31. jan 2024

bola som s dcérou , ale už dávnejšie...

misinka0611
31. jan 2024

.

autor
31. jan 2024

@deti95060810 prosím mňa zaujíma ako sa tam spi. idem tam s 2 ročným dieťaťom. viem, že to nie je najpodstatnejšie vec, ale som zvedavá 🙂

mamina7070
31. jan 2024

a mas rezervovany nadstandard? ak nie tak rozkladacie lehatka vecer o 19:00 rozlozit a rano o 7:00 zbalit

autor
31. jan 2024

@mamina7070 nemám rezervovaný, nemala som takú info vôbec...

autor
31. jan 2024

Každopádne, lehátko zvladnem 🙂 len teda dieťa je zvyknuté spat vedľa mňa, tak to bude sranda skúsiť ho nechať v postieľke.

feketka
1. feb 2025

Dobry den. tento tyzden idem s 2rocnym dietatom na vyber mandli na Kramare a zaujimalo by ma ako ste to zvladli vy s vasim dvojrocakom :D Vobec neviem co mam ocakvat a na co sa nachystat. Ako budeme spat, ako ho vobec uspim v takom prostredi, musime byt v den prijmu zavrety len na izbe alebo tam je nejaka hernicka? Vorped dakujem za odpoved 🙂

autor
3. feb 2025

@feketka dobrý deň, my sme tam boli s 2.5rocnym vtedy, je tam hernicka, nemusíte sa zdržiavať len na izbe, môžte aj v nej, prípadne v jedálni. Pre rodičov je tam mala kuchynka so stolom, chladničkou, čiže si viete priniesť veci na jedenie. Co sa spania týka, bud dajú malého do malej postieľky a vy budete mat na noc rozkladaciu postel pri nom alebo vás dajú s nim spolu do veľkej postele. Mala som asi šťastie na sestričky, pýtali sa ma pri prijatí ako spavame, povedala som, že na veľkej posteli, tak nám dali 1 normálnu veľkú a tam sme spolu spali. Inak, este taky tip, davaju od bolesti po vykone novalgin do zily, mojmu malemu moc nezaberal, boli sme tam 3 dni dokopy, tak som mala sj svoj nurofen cipky. Držím Vám palce 🙂

feketka
3. feb 2025

Dakujem velmi pekne za odpoved.ak sa mozem este opytat mlieko mu mam zobrat alebo mu daju? Neviem ci kupit umele,ktore uz sice nepije alebo mu automaticky daju ked este pije rano a vecer?

autor
3. feb 2025

@feketka fu, my sme dostávali takú kasovitu stravu, bol tam puding, výživy, omáčka, mlieko si nepamätám žeby bolo... radšej si vezmite. neviem na ktoré mandle idete, ale napríklad môj po tom výkone prakticky nechcel jest.

araula
27. apr 2025

Zdravim....ideme s 8 ročným synom na mandle , oboje.
Myslíte že je možnosť aby som pri ňom ostala aj v noci?
A čo je potrebné zbaliť synovi? Je celý deň v pyžame alebo sa prezliekaní deti do teplackov?

autor
17. máj 2025
@araula

Zdravim....ideme s 8 ročným synom na mandle , oboje.
Myslíte že je možnosť aby som pri ňom ostala aj v noci?
A čo je potrebné zbaliť synovi? Je celý deň v pyžame alebo sa prezliekaní deti do teplackov?

@araula určite Vás nechajú s nim celý čas okrem operácie🙂 cez deň môžete byť ako chcete, je tam aj herna, jedáleň, tak možno sa prezliecť radšej z pyzama