icon

Skúsenosti s kožnou ambulanciou NÚDCH

lneviemmeno
22. jún 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosť? Malý 16m má infekčné bradavice po tvári, ale že strašne veľa, bola som u kožnej ale posiela ma tam, lebo ona to nerobí a vraj to treba čím skôr riešiť lebo sa to rozširuje... lenže v NUDCH majú terminy až v októbri a toľko čakať nevieme. Volala som tam a povedali mi, že ak je to akútne mám prísť zajtra hneď ráno a musím si počkať. Mám prísť pre istotu zbalená. Myslite, že je šanca že nás zoberú dnu? Malý je hrozne neposedný, 5min nevie sedieť v klude a potom zacne neskutočne nahlas kričať tak naozaj neviem ako s ním budem hodiny sedieť v čakárni.. 😔 riešiť to musím lebo to má všade, aj pri očiach

viestta
22. jún 2025

Zober mu hracky a skus ho pocas cakania zabavit. Jedlo, pitie samozrejme tiez

luliu
22. jún 2025

Zvládneš to, lebo musíš. Ráno sa zbal a choďte sa tam posadit

mamina7070
22. jún 2025

vezmi mi jedlo do ruky pitie hracky mobil s rozpravkami a budete musiet cakat
inak kozna vam nasadila aj liecbu na podporu imunity? lebo to je zaklad pri moluskach ak ich je vela

lucia13022023
22. jún 2025

Nudch ma aj hracky v čakárni, aj takú kocku tuším. Moje dieťa sa tam prehralo ako keby bol v kútiku 😅

mamina7070
22. jún 2025
@lucia13022023

Nudch ma aj hracky v čakárni, aj takú kocku tuším. Moje dieťa sa tam prehralo ako keby bol v kútiku 😅

@lucia13022023 tak dieta ma infekcne molusky neni velmi ziaduce aby sa hralo s erarnymi hrackami a roznasalo to 😉

lienka.7
22. jún 2025
@mamina7070

@lucia13022023 tak dieta ma infekcne molusky neni velmi ziaduce aby sa hralo s erarnymi hrackami a roznasalo to 😉

@mamina7070 toto je inak pravda.

mk1111111111
22. jún 2025

Inak sa tam nefostanes, musite to vydrzat

lucia13022023
22. jún 2025
@mamina7070

@mamina7070 pravda, to mi nenapadlo.

lneviemmeno
autor
22. jún 2025

Jeho hračky nezaujímajú, on pred mesiacom začal chodiť a odvtedy by stále iba chodil a kam on chce 🥹 budem ráno po nočnej v NÚSCH, muž mi malého prinesie a idem odtiaľ na to detské, čiže už okolo 7 tam budem.. neviem neskôr ísť

mamina7070
22. jún 2025

no to je jedno kedy rano prides lebo oni ta strcia na cas ked nepride objednany alebo az po objednanych vezmi malemu aj kocik nech si pospinka ak tak tam

nelka2121
22. jún 2025
@lneviemmeno

Jeho hračky nezaujímajú, on pred mesiacom začal chodiť a odvtedy by stále iba chodil a kam on chce 🥹 budem ráno po nočnej v NÚSCH, muž mi malého prinesie a idem odtiaľ na to detské, čiže už okolo 7 tam budem.. neviem neskôr ísť

@lneviemmeno boli sme minulý rok, presne takto na konci júna, prišli sme o 9:00 a 9:20 sme boli vybavený. Samozrejme so zdrbanim, že to nie je vážne, mali sme sa objednat... Bradavice na nohe take, ze nevedel stupit na nohu... Ale ja som ešte nebola na Kramaroch, aby ma tam niekto nezdrbal 😃

lneviemmeno
autor
22. jún 2025
@nelka2121

@lneviemmeno boli sme minulý rok, presne takto na konci júna, prišli sme o 9:00 a 9:20 sme boli vybavený. Samozrejme so zdrbanim, že to nie je vážne, mali sme sa objednat... Bradavice na nohe take, ze nevedel stupit na nohu... Ale ja som ešte nebola na Kramaroch, aby ma tam niekto nezdrbal 😃

@nelka2121 no pekne 😀 tak ja som tam volala a povedali, že nech hneď ráno v pondelok prídem ak je to akútne. A podľa mňa je, lebo ma toho milion po tvári a šíri sa to

mamina7070
22. jún 2025
@lneviemmeno

@nelka2121 no pekne 😀 tak ja som tam volala a povedali, že nech hneď ráno v pondelok prídem ak je to akútne. A podľa mňa je, lebo ma toho milion po tvári a šíri sa to

@lneviemmeno mala vam dat kozna liecbu najprv, na pindanie sa priprav ale obrn sa, pondelok moze byt horsi lebo sa prijima na zakroky ale proste jednym uchom dnu druhym von