Skúsenosti s materskými školami v Petržalke?
Ahojte, zienky/ maminky,
chcela by som sa opytat na Vase skusenosti so statnymi skolkami v Petrzalke, a to MS Sevcenkova, Fedinova a Iljusinova.
Samozrejme budem rada, ked vobec prijmu moje dieta do nejakej statnej skolky, ale aj tak by ma zaujimalo do coho by slo moje dieta.
Moc Vam dakujem, ak si najdete cas a podelite sa so mnou o Vase nazory, postrehy, skusenosti.
Myska
@13072018 Moc dakujem! Na Sevcenkovu nepocuvam moc dobre recenzie, ale presne ako pisete. Staci spravny ucitel/ka a vsetko je inak 🙂
Moji chodili na Sevcenkovu, chvalabohu prisiel kovid a v skolke viac neboli, ako boli. Za triedne mali stare ucitelky, nechodili na ziadne prechadzky, len ich vypustili na skolsky dvor a nezaujem (raz, ked som po nich prisla, ucitelka ani netusila, kde syn je). Druhy syn sa vdaka jezibabe zo skolky zacal zajakavat, nastupili nocne desy. Chvalabohu, uz 2 roky tam nechodia, zajakavanie sa vytratilo. Ani jeden zo synov sa nechce o skolke rozpravat, spomienky na nu uplne vytesnili.

Ja som mala deti na Iljusinovej, sestra ma na Sevcenkovej a znama na Fedinovej 🙂 Nase poradie je najlepsia Iljsinova, potom Fedinova a nakoniec Sevcenkova 🙂 Ale samozrejme ze je to uplne individualne, dieta si moze oblubit ucitelku aj v skolke s najhorsimi recenziami a bude super spokojne