Skúsenosti s MUDr. Biankou Lévay v Reprofit
Pozdravujem 🙂 som objednaná ku pani doktorke Bianke Lévay v Reprofit BA na konzultáciu. Boli ste spokojné?
@anonym_autor Ahoj. Ja vobec. uz isty cas chodim do Reprofit BA . Aj ked Levajova nie je priamo moja hlavna doktorka, mala som s nou vysetrenie aj 2 x IUI. V reprofite si nie vzdy vyberies kto ta bude mat v dany den nastarosti… Ak bude tvoja hlavna doktorka mozno nebudes mat negativnu skusenost ale ja som ju mala… Po mimomaternicovom tehotenstve mi zostal iba jeden vajcovod a pri IUI (po zotaveni zo zakroku) mi ocistene manzelove spermie aplikovala na stranu ktoru nemam a z ktorej som ani neovulovala v ten mesiac. Viem to, lebo som sa jej spytala ci to niekam smerovala a ona ze ano, vlavo. Takze jasne, ze z toho nic nebolo. Predtym k tomu citala (aspon sa tvarila ze cita) moju dokumentaciu a aj som jej prizvukovala ze mam uz len pravu stranu. IUI mi k tomu spravila sposobom ze som 3 dni este krvacala… Na dalsie IUI mi bola zasa nahodne pridelena ona, cim som nebola nadsena a ten krat ani neviem ci mi vobec spermie aplikovala, kedze zakadym predtym zvysok zo mna vytiekol a posledny krat absolutne nic… Tym druhym jej mozno krivdim ale ta prva skusenost hovori za vsetko. Prepac, ak idem do privela detailov … Tolko moja skusenost s nou.

@anonym_autor áno