Skúsenosti s MUDr. Cibuľovou na Šustekovej
Ahojte,
Mám dieťa u MUDr. Medzihorskej, ktorá končí k 31.12.2025 a mali by sme prejsť k MUDr. Cibulovej na Šustekovej v Petržalke. Máte niekto skúsenosti s doktorkou Cibulovou?
Ďakujem 🙂
Doktorku Hanu Cibulovú z GAMI-MED by som vôbec neodporúčala.
K doktorke sme boli presunutí po tom, čo naša pôvodná pani doktorka odišla do dôchodku. Pri prvej návšteve mala dcéra husté zelené soplíky a pani doktorka ju chcela očkovať. Povedala som jej, že vzhľadom na jej aktuálny zdravotný stav a oslabenú imunitu ju v tom momente očkovať nechcem. Na to mi odpovedala, že ona očkuje deti aj keď majú sople.
Následne vytiahla papier o odmietnutí očkovania a opakovane odo mňa chcela podpis, že očkovanie odmietam. Vysvetľovala som jej, že nechcem dať dieťa zaočkovať v čase, keď je zasoplené a neviem či jej z toho nevznikne teplota... (pozn. Syn je kompletne očkovaný a dcére chýbalo len posledné očkovanie).Napriek tomu na mňa bol vyvíjaný tlak, aby som dokument podpísala.
O týždeň mi doktorka volala, kedy prídeme na očkovanie. Keď som jej oznámila, že sme si našli iného lekára, ešte v ten deň ma nahlásila na Regionálny úrad zdravotníctva. Popri tejto mojej nevedomosti o nahlásení si ma ešte predvolávala z čoho raz mi ani neodpovedala keď som ju kontaktovala (lebo ževraj bola na dovolenke) a druhý raz keď sme boli my na dovolenke (dovolenkové obdobie júl)mi prízvukovala, že do konca mesiaca k nej ešte moje deti majú chodiť a musím si u nej splniť očkovaciu povinnosť. Potom ma na Regionalny úrad zdravotníctva nahlásila druhý krát!
Následne mi prišla od nich pozvánka, aby som sa dostavila…
Nebudem sa vyjadrovať ani k jej arogantnému prístupu, pretože každý si môže urobiť vlastný názor. Za mňa však platí, že ak máte na zdravotnú starostlivosť o svoje dieťa iný názor alebo máte pochybnosti, určite si vyberte lekára, ktorý je empatický, ochotný s vami diskutovať a rešpektovať vaše otázky a obavy bez neustáleho nátlaku.
Každý rodič chce pre svoje dieťa to najlepšie. Ja osobne som však pri tejto pani doktorke tento pocit nemala, preto som rada že som deti od nej zobrala a má ich teraz profesionálnejší pediater, ktorý je na úplne inej úrovni.

@nina_24
Dobrý deň,
Ano Dr. Cibulova sídli na Šustekovej, Gami-med.s.r.o. a preberá ambulanciu po Dr.Medzihorskej.
Je to mladá, šikovná, veľmi milá doktorka.