icon

Skúsenosti s návštevami a zázemím v pôrodniciach Ružinov a Antolská

Včera o 17:48

Aktualne skusenosti prosim.
Je pravda ze navstevy na Antolskej su len streda, sobota, nedela?? To ked porodim napr. Pondelok, tak muz so starsim synom nemozu prist pozret babo?
Ako su navstevy v Ruzivone?

Je wc na priamo na boxe v oboch porodniciach?

Dakujem za info.

stellarstar
Včera o 18:03

@anonym_autor ved je covid a super chrípka, máte tel môžete volať kamerou. To snáď vydržíte keby nie?

x_mery_x
Včera o 18:19

V ruzinove nie je zachod na boxe, iba na cakacke a na chodbe.

autor
Včera o 18:20
@x_mery_x

V ruzinove nie je zachod na boxe, iba na cakacke a na chodbe.

@x_mery_x vdaka. A mozem byt rovno na boxe keby bol volny, hoci by som nebola dost otvorena? Nechcem byt v tej vzdycharni...

x_mery_x
Včera o 18:24
@anonym_autor

@x_mery_x vdaka. A mozem byt rovno na boxe keby bol volny, hoci by som nebola dost otvorena? Nechcem byt v tej vzdycharni...

@anonym_autor hm vacsinou sa tam ide az na porod, prvykrat som bola na cakacke trvalo to velmi dlho, a vela zien porodilo zatial, druhykrat som.uz bola hospitalizovana na vyvolavacku a ked to bolo intezivne ze sa uz islo na to, tak ma tam vzali na porodnicu.

autor
Včera o 18:41
@x_mery_x

@anonym_autor hm vacsinou sa tam ide az na porod, prvykrat som bola na cakacke trvalo to velmi dlho, a vela zien porodilo zatial, druhykrat som.uz bola hospitalizovana na vyvolavacku a ked to bolo intezivne ze sa uz islo na to, tak ma tam vzali na porodnicu.

@x_mery_x bojim sa ze sa tam stretnem s inou zenou a cudzym chlapom. No tazko vybrat v BA porodnicu. Snad stihnem dobehnut do CR.

x_mery_x
Včera o 20:33
@anonym_autor

@x_mery_x bojim sa ze sa tam stretnem s inou zenou a cudzym chlapom. No tazko vybrat v BA porodnicu. Snad stihnem dobehnut do CR.

@anonym_autor myslim si, ze teraz uz mavaju menej porodov, tak mozno to ani nebude take zle a ked tam nikto nebude, tak vas mozno aj nechaju na tom boxe