icon

Skúsenosti s očným vyšetrením na strabizmus Kramáre

vivi1984
16. mar 2026

Dobrý večer, čaká nas kontrolné vyšetrenie ohľadom strabizmu u dcéry. Naposledy sme ho tu absolvovali pred 4 rokmi a vtedy sme tam strávili celé dopoludnie. O to samozrejme nejde ak to má byť správene dôsledne, len by ma zaujímali skúsenosti niekoho z poslednej doby, či sa v rámci organizácie práce niečo zmenilo. Ďakujem za každú skúsenosť.

kacena4
16. mar 2026

nie nic sa nezmenilo ☹

anonym_80cc85
16. mar 2026

Boli sme tam teraz 2 krat február -marec a išlo rýchlo
Takže možno zmenilo alebo šťastie

anonym_d195c0
16. mar 2026

Zial treba ratat, ze tam clovek stravi pol dna. Chodime kazdych par mesiacov na ocne a este sme pred obedom neodchadzali. A nie je to v prospech deti, hlavne tie male su cez obed uz unavene a nevysetritelne.

vivi1984
autor
16. mar 2026

Ďakujem,.keď sme tam boli naposledy dcéra mala dva roky a bol to nadľudský výkon teraz má 6 tak už by sme to mohli zvládnuť lepšie...ešte raz dakujem

lucylaw
17. mar 2026

Nezmenilo sa nič,chodíme tam už 10 rokov každých 6 mesiacov a stále je to o tom istom..Už dávno sa radšej ani nesnažím pochopiť ich systém práce,lebo tomu podľa mňa nerozumie nikto..

vivi1984
autor
17. mar 2026

Ja už si to presne nepamätám ale vždy sme čakali v čakárni potom šli z ordinácie do ordinácie a stále len čakali...no škoda...zvlášť keď človek nieje z Bratislavy ešte aj s tou cestou....ale zas ak sú tam odborníci tak človek je ochotný nieco také podstúpiť, ale tesit ma to neteší...

majloo
17. mar 2026

3 hodiny minuly tyzden

patriciavanesska
19. mar 2026

Dva dni do zadu 1,5h islo to rýchlo, registrovali sme sa o 8 rano , pozerala som,ze maju novy systém, kde registrujete kartu a na tv vam vyhodí vaše cislo a čas. Naše sa vždy posúvalo keďže dcéra bola este čítať v inej ordinacii