Skúsenosti s očným vyšetrením na strabizmus Kramáre
Dobrý večer, čaká nas kontrolné vyšetrenie ohľadom strabizmu u dcéry. Naposledy sme ho tu absolvovali pred 4 rokmi a vtedy sme tam strávili celé dopoludnie. O to samozrejme nejde ak to má byť správene dôsledne, len by ma zaujímali skúsenosti niekoho z poslednej doby, či sa v rámci organizácie práce niečo zmenilo. Ďakujem za každú skúsenosť.
Boli sme tam teraz 2 krat február -marec a išlo rýchlo
Takže možno zmenilo alebo šťastie
Zial treba ratat, ze tam clovek stravi pol dna. Chodime kazdych par mesiacov na ocne a este sme pred obedom neodchadzali. A nie je to v prospech deti, hlavne tie male su cez obed uz unavene a nevysetritelne.
Ďakujem,.keď sme tam boli naposledy dcéra mala dva roky a bol to nadľudský výkon teraz má 6 tak už by sme to mohli zvládnuť lepšie...ešte raz dakujem
Nezmenilo sa nič,chodíme tam už 10 rokov každých 6 mesiacov a stále je to o tom istom..Už dávno sa radšej ani nesnažím pochopiť ich systém práce,lebo tomu podľa mňa nerozumie nikto..
Ja už si to presne nepamätám ale vždy sme čakali v čakárni potom šli z ordinácie do ordinácie a stále len čakali...no škoda...zvlášť keď človek nieje z Bratislavy ešte aj s tou cestou....ale zas ak sú tam odborníci tak človek je ochotný nieco také podstúpiť, ale tesit ma to neteší...
Dva dni do zadu 1,5h islo to rýchlo, registrovali sme sa o 8 rano , pozerala som,ze maju novy systém, kde registrujete kartu a na tv vam vyhodí vaše cislo a čas. Naše sa vždy posúvalo keďže dcéra bola este čítať v inej ordinacii

nie nic sa nezmenilo ☹