Skúsenosti s operáciou na klinike Excimer?
Ahojte, prosím kto si vybral túto kliniku, ako ste boli spokojný, ako ste prežili celú tú procedúru ,🙈 šli by ste do toho znova s odstupom času ?
Jasne, super, mam 12 rokov od operacie oci a urcite by som do toho isla opat. Ja som bola velmi spokojna.
@bubinda a nebolo to hojenie brutál ? 🙈
Jasne, super, mam 12 rokov od operacie oci a urcite by som do toho isla opat. Ja som bola velmi spokojna.
@bubinda a tiež excimer ?
Ano v Excimeri som bola, robil mi to este prof. Cernak. Nedavno som bola u ocneho (iny doktor a ambulancia) a povedal mi, ze to mam spravene tak ako by to malo byt. Nemam dioptrie uplne na 0 ale mierne -0.25 (mala som predtym asi -4). Hojenie bolo si myslim normalne - 2-3 dni trochu diskomfort s tym som ale pocitala, nasledne vikend a potom som uz isla do prace. Nebolo to nic co sa neda zvladnut. Pocuvala som audioknihy…Myslim si, ze pri tych laseroch ktore maju teraz je ta rekonvalescencia este kratsia. Mne sa zlepsila kvalita zivota vdaka tomu a nemusim nosit kontaktne sosovky ktore som pouzivala dobych 10 rokov.
Bola som v excimeri pred vyše 10 rokmi, ja by som do toho znovu nešla. Nemám s nimi dobre skúsenosti
Kedysi som si o tom veľa zisťovala, tieto operácie sú jeden špinavý biznis. Sám doktor, ktorý to zaviedol, neskôr vyhlasoval, aké je to nebezpečné, a chcel to zakázať, ale už v tom bolo toľko peňazí, že sa firmy postavili proti nemu. To ti v podstate vypália kus oka a to oko sa už nikdy nezahojí. Dosť veľa ľudí nevedelo žiť so strašne suchými očami, čo je častá celoživotná komplikácia, a spáchalo samovraždu. Je o tom všetkom veľa informácií na webe. Určite je veľa takých, ktorí sú spokojní, ale oči máš len jedny, je na tebe, či to budeš riskovať.