icon

Skúsenosti s proktológiou na Bezručovej

klaudia587
4. jún 2025

Dobrý deň,
máte niekto skúsenosti s proktologiou na Bezručovej? Pripadne som zvažovala Proctocare.
Dakujem za vsetky rady a postrehy.

anonym_206166
24. mar 2026

Chcel by som sa z celého srdca poďakovať MUDr. Karim Masalkhimu a jeho celému tímu za vyriešenie mojich dlhotrvajúcich problémov s hemoroidmi.
Tak ako asi aj väčšina pacientov som moje problémy každoročne riešil len krémami a čapíkmi,ale návšteve lekára som sa stále vyhýbal,zo strachu,že vyšetrenie bude nepríjemné a bolestivé, ako aj následná Liečba. Keďže moje problémy sa začali opakovať stále častejšie, a moja domáca liečba už nezaberala, som sa teda rozhodol navštíviť proktológa a vybral som si na základe recenzií kliniku PROCTOCARE s MUDr. Karim Masalkhim ako jej vedúcim pracovníkom. Objednanie na vyšetrenie bolo rýchle, samotné vyšetrenie bolo bezbolestné a na základe jeho výsledkov mi bola odporúčaná laserová operácia v celkovej anestézii,keďže bolo potrebné spolu s ňou vykonať ešte jeden zákrok, aby moje problémy boli raz a navždy vyriešené. Termín operácie som si telefonicky dohodol, celkový zákrok netrval ani hodinu- rád by som sa poďakoval celému tímu: MUDr.Masalkimu s jeho operačným tímom, ďalej anesteziologickému tímu a zdravotným sestrám, ktorí sa všetci podielali ako zohratý orchester na mojom zákroku. Po zákroku som pociťoval asi 2 dni mierne bolesti a od tretieho dňa po zákroku som už necítil žiadnu bolesť a začal som normálne chodiť do práce. Po následnej kontrole po 5 týždnoch pán doktor skonštatoval, že zákrok sa skvele podaril.
Pán doktor Karim Masalkhi je úžasný a empatický človek, počas vyšetrení, pred zákrokom aj po ňom sme si všetko prešli humorným spôsobom, so smiechom, takže môj strašiak, ktorý som mal v hlave, nemal žiadnu šancu ma vystresovať z celého liečebného procesu.
Ešte raz vďaka a vrelo odporúčam všetkým pacientom riešiť svoje chúlostivé problémy na PROCTOCARE klinike.