icon

Skúsenosti so školami SPŠE Hálova a SOŠMIŠ Kadnárova

Včera o 11:23

Ahojte, prosím viete mi nápisať reálne skúsenosti s týmito školami, odbormi, úroveň, náročnosť, uplatnenie?

Ďakujem pekne

namina
Včera o 15:39

@anonym_autor
Môj aktuálne prvák na Halovej, zatiaľ spokojnosť 110%

autor
Včera o 18:10
@namina

@anonym_autor
Môj aktuálne prvák na Halovej, zatiaľ spokojnosť 110%

@namina dakujem, na ktorom odbore prosim?
Syn chce ist na multimedia, ale sa obava, ze tym, ze beru len 15 deti, ci to neni len pre biflosov, ze sami chalani na skole, ci bude stihat treningy popri tom, ci proste nie su velmi velke naroky

simsalabim
Včera o 19:54
@anonym_autor

Syn chce ist na multimedia, ale sa obava, ze tym, ze beru len 15 deti, ci to neni len pre biflosov, ze sami chalani na skole, ci bude stihat treningy popri tom, ci proste nie su velmi velke naroky

@anonym_autor hlavne je velky problem sa na multimedia dostat. To je vychyteny odbor. Ale chvalia si ho. Z pocutia viem, nemam tam deti, ani priamo nepoznam nikoho, kto tam dieta ma.

namina
Včera o 20:08
@anonym_autor

@anonym_autor moj bol druhý na prijimackach na multimedia ale vybral si nakoniec programovanie. Ja na jeho mieste by som skusila, berú sice len 15 ale hlásilo sa tam najmenej zo všetkých odborov. / To neznamena že málo /