icon

Skúsenosti so zubármi pre deti v Dentarius

evelynka86
16. okt 2025

Prosim vas, ake mate skusenosti so zubarmi v Dentarius pre deti? Neviem najst na nete vela recenzii.. dakujem pekne, prosim len skusenosti, neodporucajte mi inych zubarov, obvolala som celu BA, nikde nemaju termin za skor ako polroka :(

dixitka
16. okt 2025

@evelynka86 syn tam má za sebou zatiaľ len 2 preventívky, čiže neviem hodnotiť, ako kvalitne riešia problémy, ale prístup bol perfektný, termín oboch preventívok mega rýchly, milá p. doktorka aj sestrička. Syn na prvej preventívke síce reval, ale z druhej odchádzal natešený s balónikom za odmenu a vždy, keď ideme okolo, chce tam ísť znova (a to je citlivý a bojazlivý typ) 🙂

anonym_283fc9
16. okt 2025

Zlatý doktor, super prístup, platby na poisťovňu a ma termín aj tento týždeň:
https://www.navstevalekara.sk/lekari/stomatolog...

evelynka86
autor
Autor odpoveď zmazal
evelynka86
autor
17. okt 2025
@anonym_283fc9

Zlatý doktor, super prístup, platby na poisťovňu a ma termín aj tento týždeň:
https://www.navstevalekara.sk/lekari/stomatolog...

@anonym_283fc9 pockajte, ved pozeram, ze to je optiDent, nie Dentarius...🤔

jovanna83
17. okt 2025

Ja tam s dcérou chodím už 3 roky, síce nedávno odišiel zubár, ktorého mala od začiatku, ale keď bola naposledy u novej mudr., všetko v poriadku, milý prístup, aj doktorka aj sestrička

zuzike123
17. okt 2025

Viem, ze si nechcela odporucanie na ineho zubara, napriek tomu zazdielam vlastnu skusenost. V Dentio mi dceru urgentne vzali do 2 dni, odvtedy tam chodime.

anonym_283fc9
17. okt 2025
@evelynka86

@anonym_283fc9 pockajte, ved pozeram, ze to je optiDent, nie Dentarius...🤔

@evelynka86 Reagovala som na druhú časť vášho príspevku o polročných čakačkách

evelynka86
autor
18. okt 2025
@zuzike123

Viem, ze si nechcela odporucanie na ineho zubara, napriek tomu zazdielam vlastnu skusenost. V Dentio mi dceru urgentne vzali do 2 dni, odvtedy tam chodime.

@zuzike123 v dentio mi syna nezobrali, my riesime preventivku, nie urgent. Ale dakujem.