Špeciálne škôlky a centrá pre deti s NKS
Dobrý deň, viete mi niekto poradiť centrum, o.z. alebo špeciálnu škôlku v Bratislave pre 3 ročne dieťa, ktoré má kvôli diagnóze NKS? Veľa som počula, že vďaka kolektívu a prístupu špeciálneho pedagóga dieťa začalo napredovať. Stačilo keby dieťa mohlo aspoň na pár hodín chodiť niekam. Ďakujem za každú cennú radu.
Mišíkova, Žehrianska, Dolinského, Vlastenecké nám. Alebo alternatívne škôlky ako Rozmanita, či nejaká súkromná. Ochotní bývajú aj v cirkevnej M. Mazarellovej v Petržalke.
Moja dcéra má síce iné dg, ale chodila do súkromnej lesnej a bolo to super. Okrem toho sme chodili k logopedicke a specialnej pedagogicke.
Presne ako píše @zuzike123 , ja ešte doplním že Dialóg na tehelnej sa špecializuje na deti s NKS, robia krúžky ako grafomoticky či spoločne čítania ktoré deťom veľmi pomáha a majú aj liečebnú pedagogiku čiastočne preplacanu poisťovňou + stacionár čiže dennú ambulantnú starostlivosť kde chodia deti s NKS

moj ma NKS ale chodi na strednom slovensku do skoly pre deti s NKS. Velmi napredoval vpred, maly kolektiv v triede do skoly chodi velmi rad. Viem , ze aj v BA je ZS pre deti s NKS