icon

Spoločné kočíkovanie v Ružinove. Nájde sa niekto?

vcielocka1
2. júl 2009

najde sa niekto na spolocne kocikovanie? 🙂

miriamapeter
21. mar 2012

@zizza
@sandrikacsg
ouky, budem tam 😉
ešte pre @ziizza ja mám zelený kočík...

dadulkas
21. mar 2012

@sandrikacsg ak to stihnem tak sa pridam aj ja k vam

sandrikacsg
22. mar 2012

@miriamapeter @ziizza baby mozno budem meskat, ale necakajte na mna, kludne dajte kolecko ja si vas najdem 😉 😀

zizza
25. mar 2012

@miriamapeter
@sandrikacsg cavte kocky ako buduci tyzden??? Dame stretko?

sandrikacsg
25. mar 2012

@zizza este neslubujem, ale urcite dam vediet 😉

miriamapeter
26. mar 2012

@zizza
@sandrikacsg

ja som za 🙂 ale vo štvrtok ani v piatok nemôžem...

zizza
27. mar 2012

@miriamapeter
@sandrikacsg dame stretko zajtra? Ako by vam vyhovovalo??? Sandrika ma tusim mamadance zajtra...

sandrikacsg
27. mar 2012

@zizza maly ma teploty takze ja nie 😔 ale uzite si to baby 😉

zizza
28. mar 2012

@sandrikacsg skore uzdravenie prajeme 🙂

miriamapeter
29. mar 2012

@zizza joooj strašne ma to mrzíííí, ale včera si drobec vyžadoval moju pozornosť takže som si ani nestihla prečítať. Ale dúfam, že sa uvidíme budúci týždeň 😉 Tento už bohužiaľ nemôžem...

zizza
29. mar 2012

@miriamapeter nevadi ;) buduci tyzden mozem iba pondelok a v utorok okolo obeda potom odchadzame na sviatky prec...

miriamapeter
29. mar 2012

@zizza oki, tak si napíšeme 😉

handbag
19. máj 2012

ahojte babulky, najde sa niekto z podunajskych biskupic alebo vrakune - dolnych honov na kocikovanie, alebo prechadzky??

majusa4444
28. jún 2012

ahojte este sa tu niekto najde??? v okoli dulovho namestia🙂

dadulkas
7. júl 2012

Ahojte najde sa niekto do spolocnosti na ihrisko strkovec s rocnym babetkom,alebo na kocikovanie.

sonculik
8. júl 2012

Ahojte babulky najde sa tu niekto z Trnavy nejake prijemne mamicky z ratolestami radi sa zoznamime mam 3apol rocnu dcerku tesime sa navas

beruska.zuzanka
8. júl 2012

@sonculik toto je téma o Bratislave - mestská časť Ružinov, takže TT asi ťažko 😅

sonculik
8. júl 2012

@beruska.zuzanka nemozes vediet ci sa tam casto nenachadzam

beruska.zuzanka
8. júl 2012

@sonculik písala si mamičky z TT, tak potom??

sonculik
8. júl 2012

sme roztrusene tak clovek niddy nevie kda sa skim a odkial zoznamime stretneme svet je malicky

tina2222
8. júl 2012

Najde sa nejaka kamaratka na spolocne kocikovanie v okoli štrkovca? Mam mesacne babo 🙂

vika34
8. júl 2012

@tina2222
ahoj a ty si priamo zo štrkovca,kde presne bývaš?
jA BýVAM v Prievoze ,ale kočíkovať chodím vždy na Trávniky a niekedy zájdem aj za cestu za električky

tina2222
9. júl 2012

@vika34 Ahoj,byvam na Herlianskej ak vies kde to je. Skoro pri nemocnici . Chodim aj k tej velkej fontane na druhej strane cesty .

ivanka.7
9. júl 2012

@tina2222 ja som zas od Retra :D len mala mi malokedy vydrzi v kociku tolko, ze by som zasla az k nemocnici :D ale k Azirimu na zmrzku sa sem tam dostanem :D

tina2222
9. júl 2012

@ivanka.7 Ja chodim aj do Retra obcas na postu.Mne maly tiez vydrzi v kociku max 3 hodiny,ale aj to poteší 🙂

ivanka.7
9. júl 2012

@tina2222 keby mi dieta vydrzalo v kociku 3 hodiny... ach :D ja chodim bezne na 30-45 minutove prechadzky a vraciam sa s dietatom na rukach :D jej kocikove max. je 1,5 hodiny :D

vika34
9. júl 2012

@tina2222
jasné,že viem ,mne malý vydrží dlho ,chodievaš aj doobeda,lebo mne malý nechce spať doma ,tak doobeda chodím von

vika34
9. júl 2012

@tina2222
aj zajtra pojdem ,chodievam okolo 10,00 a ked malý zaspí tak sedím niekde okolo Retra,ale ked by sme sa dohodli ,môžeme sa stretnúť trebars pri fontáne alebo pri zmrzline pri poliklinike čo je

1monimoni1
16. júl 2012

@handbag cawees ja sooom 🙂

nicebaculka
19. júl 2012

ahojky,,,, na tomto fore som new,,,, a som z ruzinova a rada by som sa aj stretla pokecala a neskor aj pokocikovala :D kedze termin porodu mam az v oktobri 🙂 najde sa niekto?