icon

Spoločnosť pri kočíkovaní. Ružinov, pri Budúcnosti

beruska.zuzanka
23. mar 2010

Ahojte, chodíme sa prechádzať každý deň do parku pri NC Budúcnosť a vídame osamotené maminky s kočíkmi, nájde sa niektorá aj tuná na koníkovi? 😕
Bude nám veselšie spolu 😉

Strana
z6
kathynka
23. mar 2010

ahoj! my byvame sice v prievoze, ale busom 66 tam vieme byt tak za 10min...tak keby si chcela, my by sme sa sli dakedy poobede pokocikovat s tvojou emkou...ja sa staram cely den od pondelka do piatka o 6-mesacneho chlapceka yoana...

beruska.zuzanka
autor
23. mar 2010

Ahojky, jasnééé 🙂 tak sa niekedy dohodneme a vyrazíme do ulíc 🙂

amanra
25. mar 2010

ahoj, byvam na strkovci a obcas chodim aj k buducnosti ked ma uz strkovecke jazero omrzi 🙂 moj maly ma rok ale chodit sa mu nechce tak sa este stale vyvaza v kociku

beruska.zuzanka
autor
26. mar 2010

Ahojko, jeej super, tak niekedy môžeme spolu vyraziť, napr. niekedy budúci týždeň 🙂

amanra
26. mar 2010

cau, jasne buduci tyzden je super 🙂 v akom case zhruba chodis?

beruska.zuzanka
autor
27. mar 2010

Ahoj, chodievame kedy ako, väčšinou okolo druhej-tretej popoludní, niekedy doobedu, ale to málokedy 🙂

snezzy7
4. máj 2010

ahojte 🙂 my sme sice z petrzky ale na prechadzku by sme tiez mohli dojst.. 🙂

beruska.zuzanka
autor
5. máj 2010

Jeeeeej, aj Ty máš Emku, super, my máme teraz pokazený kočík, ale zajtra už by mal byť ok, ale Emka je trošku nejaká nachladená, tak počkáme do budúceho týždňa 🙂

kathynka
6. máj 2010

beruska.zuzanka - buduci tyzden by sme sa mohli dohodnut...snad uz bude teplo...my chodime poobede tiez von tak okolo 14-15...

beruska.zuzanka
autor
6. máj 2010

no, môžeme, v pondelok máme poradňu a ideme do MC, v utorok na rehabku s nôžkami, ostatok týždňa sme zatiaľ voľné 🙂

kathynka
7. máj 2010

ostatok tyzdna nemame ani my zatial nic na plane...a kam by sme sli? resp. kde by sme sa stretli?

beruska.zuzanka
autor
8. máj 2010

Hlinkov park napríklad? to je pri nemocke, máte to aj vy aj my cca na rovnako, nie? 🙂

kathynka
9. máj 2010

nam ide autobus k DK Ruzinov, tak odtial ten kusok prejdeme...a ktory den vam vyhovuje?

beruska.zuzanka
autor
10. máj 2010

Môžeme sa dohodnúť predbežne na štvrtok medzi 14-15? budeme sa tešiť 🙂

snezzy7
10. máj 2010

ahojte, vo stvrtok by aj nam vyhovoval 🙂 tak by sme sa mohli pridat ked bude pekne pocko 🙂

beruska.zuzanka
autor
10. máj 2010

Jeeej, super 🙂 a vieš, kde je Hlinkov park?

beruska.zuzanka
autor
10. máj 2010

maminky, zmena termínu, vo štvrtok mi do toho niečo prišlo, takže teoreticky v piatok v rovnakom čase, ale ešte sa ozvem 🙂

kathynka
10. máj 2010

nam piatok vyhovuje, takze my sa hlasime 🙂

beruska.zuzanka
autor
10. máj 2010

ahojky, písala mi sesterka, žeby nás prišla pozrieť, takže dám ešte vedieť, či je piatok reálny, je mi ľúto, že furt takto mením termíny, len sme nejako vyťažené posledné dni 😕

kathynka
11. máj 2010

pohoda, aj buduci tyzden sa predsa da ist...teraz, ked je uz vonku pekne, tak je to uplne jedno, kedy sa nam to podari 🙂

beruska.zuzanka
autor
11. máj 2010

super, budeme sa tešiť 🙂 dnes sme doma, teplotujeme po očkovaní.... 😔

kathynka
11. máj 2010

chudence, aj nasa mala kamoska Terezka z Prievozu bola dnes na ockovani, tak som zvedava ja kto dopadlo...nas to caka az na konci juna...

beruska.zuzanka
autor
12. máj 2010

už sa máme lepšie 🙂 tak dúfam, že aj Terezka je ok 😉

kathynka
12. máj 2010

terezka je ok, len robila pri tom vraj strasny cirkus 🙂

beruska.zuzanka
autor
12. máj 2010

No, to aj Emka, len sme vošli do ordinácie a už bol rev, až bola fialová a dusila sa ☹ 😔

kathynka
15. máj 2010

ako ste na tom buduci tyzden? uz mate nejaky program? viem, ze pocasie ma byt selijake, ale tak predbezne aspon...

beruska.zuzanka
autor
16. máj 2010

Ahojky, fixný program máme zatiaľ len na utorok, inak zatiaľ voľno 🙂

kathynka
16. máj 2010

tak super...tak potom ku koncu tyzdna, ked uz nehlasia az take tragicke pocasie, by sme sa mohli stretnut...stvrtok abo piatok...

beruska.zuzanka
autor
16. máj 2010

Ouki, predbežne dohodnuté 😉

kathynka
16. máj 2010

supis, tak cez tyzden doladime 🙂

Strana
z6