Sťahovanie do Podunajských Biskupíc: Skúsenosti a názory?
Ahojte, zvažujeme kúpu bytu na kazanskej ulici v podunajskych biskupiciach. Môžem poprosiť reálne skúsenosti s ľuďmi, čo tam bývajú, alebo byvali. Paci sa nám byt na začiatku v tom bielom dome. Iznerat je tam však už polroka, to nás trochu odrádza. Ďakujem za odpovede a nazory
@anonym_autor bývali sme v tom dome. Nám sa veľmi páčilo. Ak myslis mendelsohn
@anonym_autor nebývala som tam, no bola som tam niekoľkokrát a nikdy sa mi tam nejako extra nepáčilo. Také pochmúrne, zanedbané. Z jednej strany máš pentagon, z druhej Slovnaft. Kamarátka ale bývala v okolí kazanskej v prenajatom byte a nesťažovala sa. Ale že by tam byt nekupovala.
Podunajské? Každý kto môže berie nohy na plecia. Sama fetka, díleri, početná menšina je v prevahe. V autobuse si radšej ani nesadnes
@anonym_027bd1 aj si tam bývala? Sa kukni do iných oblastí Petržalka Vienna gate alebo oblasť 500 bytov.
@anonym_autor bývali sme v tom dome. Nám sa veľmi páčilo. Ak myslis mendelsohn
@anonym_1f73f0 áno mendelson. Môžeš mi prosím napísať akí sú tam susedia? Parkovanie? Celkový dojem z bývania. Je mi to zvláštne, že ten byt nevedia predať polroka. Ďakujem
Prosím vás, ten kto tam naozaj býva, pripadne okolie. Také taraniny o fetakoch počúvame stále a budeme počúvať ešte 50 rokov, pentagon je už rozpraseny, obávam sa že také ksichty sú dnes všade, niekde viac, niekde menej. Ta 500bytov lokalita je už znama
@anonym_1f73f0 áno mendelson. Môžeš mi prosím napísať akí sú tam susedia? Parkovanie? Celkový dojem z bývania. Je mi to zvláštne, že ten byt nevedia predať polroka. Ďakujem
@anonym_autor lebo majú všetci predsudky, že Biskupice. Parkovanie sme mali dole v podzemí. Byty sú tam krasne, priestranné. Susedia bezproblemoví. My sme tam predali do 2 týždňov byt. Išli sme do domu, inak by sme tam ostali
Rozhodovala by som sa podľa toho kde pracujete a denne fungujete... jediné čo mi na živote v Biskupiciach vždy vadilo bolo cestovanie, inak to tu mám rada, vyrástala som tu... poloha čo sa týka obchodov, škôl a vybavenosti ako posilky, salóny a pod je tam fajn, blízko lesík, výbeh pre psov, sídliská s trávnatými dvormi a ihriskami sa mi tu vždy páčili... chodila som tu aj do MŠ, ZŠ, neskôr som odtiaľ a tam denne cestovala MHD a áno, videla som tu všeličo a nie všetko bolo príjemné, ale celkovo to hodnotím ako úplne v pohode
Co je zle na predaji bytu polroka? Bezne som byty predavala polroka, dom rok. A islo vsetko o dobre nehnutelnosti bez nejakej vady ci vazneho alebo skryteho problemu.
Uz len kvoli slovnaftu by som tam nikdy nebyvala.
Byvala som kusok odtial a nenavidela som to. To dochadzanie do mesta za vsetkym ma zabijalo. Ist mhd nepripadalo do uvahy-same fetky. Autom zas dlho v zapche. Prislo mi to tam take pochmurne, nepekni ludia, necitila som sa tam dobre proste :( je to jedna z najchudobnejsich casti mesta a vidno to. Ano ma to vybavenost ale ten vibe neoklames.
Da sa zvyknut a zit? Da. Isla som sa vecer potme sama prejst ako to robim teraz v ruzinove na ostredkoch? Nikdy.
@anonym_autor vzhľadom na to, ze mas krásny výhľad na Slovnaft a maju tam oproti na lúke stavať logistické parky tak tam určite nie. Jedine, ze by cena bytu bola mega výhodná. Co asi ale nie je , keď ho toľko predavaju😊
PS. Som priamo z Biskupic
ja som byvala v PB skoro 15 rokov, a niekedy aj lutujem, ze sme odisli, byva sa tam dobre, vsetko bolo blizko, byvali sme blizko Hronu, a nemohla som sa na nic stazovat, so Slovnaftom sme nemali nikdy problem, ziadny smrad ani nic podobne, ale ta lokalita na Kazanskej sa mne osobne az tak nepaci, pride mi to tam take daleko od vsetkeho
Podunajské? Každý kto môže berie nohy na plecia. Sama fetka, díleri, početná menšina je v prevahe. V autobuse si radšej ani nesadnes
@anonym_027bd1 Píšeš blbosti. Keď to tam nepoznáš, tak radšej nepíš.
Je rozdiel, či bývaš v starých Pod. Biskupiciach, alebo na niektorom sídlisku - Dolné Hony, Medzi Jarkami. Stavbárska mala zlú povesť, alebo už to zredukovali len na jeden či dva vchody. A v časti, kde je Kazanská, žiadni asociáli nie sú. Záleží od konkrétnej ulice.
@anonym_autor S manželom sme tu v podnájme a žije sa nám dobre. V blízkosti sú 3 obchody, spojmi sa vieme dostať či do centra alebo aj do okrajových častí BA. Natrvalo sa tu ale usadiť nechceme, nepáči sa nám, že je tak blízko Slovnaft. Na feťákov sme za 9 mesiacov nenarazili.
@anonym_027bd1 Radšej Podunajské Biskupice ako 500 bytov Ružinove plných všelijakých fetiek a dílerov.
@anonym_autor takto. Bývam v PB ale v rodinkárskej oblasti, medzi rodinnými domami. Občas stretneš feťáka ale tí sú všade. Či petržalka, ružinov, proste to si nevyberieš ak chodíš MHD. Okolo takej Hraničnej to tiež nie je med lízať. Keď idem okolo Ovsišta tak som v pozore. Čo viem od známeho vraj aj na Kramároch sa objavujú takíto ludia. Pentagon nerieš pokiaľ tam nejdeš bývať, ja ani neviem, že tu je. To najhoršie je dávno za nami a naozaj sa presunuli. My tu v okolí máme dosť trávnatej plochy. Ale budem sa sťahovať do luxusnejšej štvrte v BA. Ale všetko je o peniazoch a tam kam idem stoja byty omnoho viac. 🙂
@anonym_027bd1 Píšeš blbosti. Keď to tam nepoznáš, tak radšej nepíš.
Je rozdiel, či bývaš v starých Pod. Biskupiciach, alebo na niektorom sídlisku - Dolné Hony, Medzi Jarkami. Stavbárska mala zlú povesť, alebo už to zredukovali len na jeden či dva vchody. A v časti, kde je Kazanská, žiadni asociáli nie sú. Záleží od konkrétnej ulice.
@chrobak7 poznám. Pentagon je už celkom ok, teraz je najväčší bordel v okoli Hronu
Mozete to obhajovat ako chcete, ale je to stvrt, kde su najlacnejsie byty v BA. A ta skladba obyvatelstva je toho dokazom. Pracujem tam niekolko rokov na roznych miestach. Ked je auto v servise musim ist mhd, skutocne sa mi hnusi sa cohokolvek dotknut, nikdy by som nedovolila aby takto cestovali moje deti do skoly, kruzky napr. Okolie Hronu treba zazit 😁 kaufland tiez, veeela Rómov vsade, sociek. Ak budete nakupovat a zit inde a tu sa vratite len do svojho super bytiku, idealne v ohradenou areály tak super. Inak by som tam veru nesla. Prezit sa to samozrejme da, zas nie je to India, je to len otazka penazi
A este som zabudla, smrad zo Slovnaftu, nie je citit vsade. Vysedavam tam cele dni v praci a veru obcas sme museli okna pozatvarat a pustit klimu. Ale Toto by ma asi najmenej trapilo
@anonym_autor takto. Bývam v PB ale v rodinkárskej oblasti, medzi rodinnými domami. Občas stretneš feťáka ale tí sú všade. Či petržalka, ružinov, proste to si nevyberieš ak chodíš MHD. Okolo takej Hraničnej to tiež nie je med lízať. Keď idem okolo Ovsišta tak som v pozore. Čo viem od známeho vraj aj na Kramároch sa objavujú takíto ludia. Pentagon nerieš pokiaľ tam nejdeš bývať, ja ani neviem, že tu je. To najhoršie je dávno za nami a naozaj sa presunuli. My tu v okolí máme dosť trávnatej plochy. Ale budem sa sťahovať do luxusnejšej štvrte v BA. Ale všetko je o peniazoch a tam kam idem stoja byty omnoho viac. 🙂
@anonym_64a216 čo je zlé na Ovsišti? Sídli tam FC Petržalka aj Ecole France.
@anonym_64a216 čo je zlé na Ovsišti? Sídli tam FC Petržalka aj Ecole France.
@anonym_89227f keď vidím aké individuá su tam akože v noci tam ísť to zlaté Biskupice. Občas keď som tam prestupovala na autobus mi stačilo
@anonym_89227f keď vidím aké individuá su tam akože v noci tam ísť to zlaté Biskupice. Občas keď som tam prestupovala na autobus mi stačilo
@anonym_64a216 v noci je to asi rovnako vsade, individua stretnes v kazdej casti BA kde su stare panelaky.
Bývame kúsok odtiaľ a sme veľmi veľmi spokojní. 👌👌
Co je zle na predaji bytu polroka? Bezne som byty predavala polroka, dom rok. A islo vsetko o dobre nehnutelnosti bez nejakej vady ci vazneho alebo skryteho problemu.
@anonym_8101eb niektoré byty sú rezervovane za 4 dní, tak neviem kde je ta chudoba v Bratislave. To myslím byty 290-340tis, samozrejme lepšia lokalita ako napríklad koloseo, ale aj Petržalke kopcianska, tie novostavby, takisto viennagate
@anonym_autor lebo majú všetci predsudky, že Biskupice. Parkovanie sme mali dole v podzemí. Byty sú tam krasne, priestranné. Susedia bezproblemoví. My sme tam predali do 2 týždňov byt. Išli sme do domu, inak by sme tam ostali
@anonym_1f73f0 no len k bytu je iba jedno parkovacie miesto a potrebujeme 2, tak preto pozerám kde sa dá v okolí parkovať, aj keď moc miesta tam nevidim
Bývame kúsok odtiaľ a sme veľmi veľmi spokojní. 👌👌
@anonym_b8fa0a irónia, alebo to myslíte vážne? Ďakujem za odpoveď
@anonym_1f73f0 no len k bytu je iba jedno parkovacie miesto a potrebujeme 2, tak preto pozerám kde sa dá v okolí parkovať, aj keď moc miesta tam nevidim
@anonym_autor pri ceste sme parkovali. Pod domom pri chodníku. Neskôr sme si jedno prenajali od susedov dole a jedno sme mali vlastné
@anonym_b8fa0a irónia, alebo to myslíte vážne? Ďakujem za odpoveď
@anonym_autor naozaj vážne to myslím.
@anonym_autor niektorí si Biskupice chvália, niektorí odtiaľ ušli, mne osobne sa tam nepáčilo, divní ľudia, chýba mi tam nejaký park