Strach z prvej gynekologickej prehliadky: Čo očakávať?
Včera o 23:13
Dobrý deň,dnes mám absolvovať gynekologickú prehliadku a mám z toho strach neviem čo ma čaká. Bolí to? Je to nepríjemné? Budem rada za vaše skúsenosti p.s. ešte som panna preto ma to tak desí nie rozhovor, ale samotné vyšetrenie lebo čo som čítala pannám sa robí cez konečník, a to ma desí najviac, lebo mám s rektom už 5 rokov problémy. A čítala som že pri Virgo pacientkach sa robí ultrazvuk cez brucho a vyšetrenie cez konečník. Preto budem rada za každú skúsenosť. Veľmi mi to pomôže. Budem vďačná za každú radu či skúsenosť🫣. Idem prvýkrát.
anonym_25d597
•
Dnes o 04:16Tak načo tam ideš? Máš nejaké gyn problemy? Ak máš s rektorom problém tak je pravdepodobne že tá vyšetrenie bude bolieť

Absolútne ničoho sa báť nemusíš, ja som bola prvýkrát na "detskom" gynekologickom vyšetrení keď som sa dostala do nemocnice s podozrením na podráždenie slepého čreva (aby vylúčili gyn.pôvod problémov) ešte ako 12 ročná a pokiaľ sa dobre pamätám nebolelo to a ani to nebolo nejako brutálne nepríjemné. Úplne v pohode. Nemáš sa čoho báť.