icon

Stredná odborná škola pedagogická

anonymka19
26. mar 2023

Ahojte,dobrý deň.Chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s soš pedagogickou v BL na Bullovej. Mám tam podanú už prihlášku a chcem vedieť vaše názory. Nezabúdajte na to, že 100 ľudí 100 chutí. Je to čisto iba zo zvedavosti.

Strana
z2
lopezka
10. feb 2025

@anonymka19 mozem sa este prosim spytat, na tie talentovky .... hlavne tie ludove piesne ... ci stacila 1 strofa zaspievat ....a to prerozpravanie rozpravok ... bolo to tazke a prisne ?

anonymka19
autor
11. feb 2025

@lopezka áno stačila jedna strofa keby je to nutné tak vás navedú, že ešte treba...prerozprávanie rozprávok hlavne aby boli ľudové, treba sa zamerať na rýchlosť prerozprávania hlasitosť, artikuláciu...

vanessjenninka
16. feb 2025

@anonymka19 Ahoj, dúfam, že neotravujem. Ešte by som sa ťa chcela spýtať na výtvarnú, akú tému ste mali minulý rok? Pýtam sa preto, lebo si rada teraz preskúšavam témy z minulých rokov z viacerých pedagogických škôl. Hodnotili to prísne?Ako to prebiehalo? Ďakujem

anonymka19
autor
17. feb 2025

@vanessjenninka V pohode neotravuješ, téma je sa mi zdá každý rok rovnaká a to fantazíjna rozprávková postava...ja som dostala za ňu 3 body z 10 ale tvorila som za pochodu...nemala som nič dopredu premyslené...fungovalo to tak že na začiatku si nás rozdelili do skupín a v nich sme potom chodili po "stanovištiach" so skúškami...VV, TV, HV, SJL...či hodnotili prísne to si nemyslím ale strhavájú body ak to bude nejaká víla jednorožec a podobne...má to byť niečo vami vymyslené...

vanessjenninka
17. feb 2025

@anonymka19 Dakujeeeem moc si zlata❤️🙏🏻

anonymka19
autor
17. feb 2025

@vanessjenninka V pohodičkeee ak ešte dačo tak kľudne sa pýtajte

bianca210
18. mar 2025

Ahojte, uvažujem nad pomaturitným štúdiom na Bullovej odbor pedagogický asistent. Chodí niekto, alebo poznáte niekoho? Výučba je štvrtky 14.00-17.00. zaujímajú ma prijímačky, a následne predmety. Aké je štúdium.

bianca210
13. apr 2025

@anonymka19 ahoj, prosím, aj v odbore pedagogický asistent sa maturuje z angličtiny?

simsalabim
13. apr 2025

@bianca210 ano, vsetky odbory na urovni B1 alebo ak chces, B2.

Strana
z2