Stredná odborná škola pedagogická
Ahojte,dobrý deň.Chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s soš pedagogickou v BL na Bullovej. Mám tam podanú už prihlášku a chcem vedieť vaše názory. Nezabúdajte na to, že 100 ľudí 100 chutí. Je to čisto iba zo zvedavosti.
@lopezka áno stačila jedna strofa keby je to nutné tak vás navedú, že ešte treba...prerozprávanie rozprávok hlavne aby boli ľudové, treba sa zamerať na rýchlosť prerozprávania hlasitosť, artikuláciu...
@anonymka19 Ahoj, dúfam, že neotravujem. Ešte by som sa ťa chcela spýtať na výtvarnú, akú tému ste mali minulý rok? Pýtam sa preto, lebo si rada teraz preskúšavam témy z minulých rokov z viacerých pedagogických škôl. Hodnotili to prísne?Ako to prebiehalo? Ďakujem
@vanessjenninka V pohode neotravuješ, téma je sa mi zdá každý rok rovnaká a to fantazíjna rozprávková postava...ja som dostala za ňu 3 body z 10 ale tvorila som za pochodu...nemala som nič dopredu premyslené...fungovalo to tak že na začiatku si nás rozdelili do skupín a v nich sme potom chodili po "stanovištiach" so skúškami...VV, TV, HV, SJL...či hodnotili prísne to si nemyslím ale strhavájú body ak to bude nejaká víla jednorožec a podobne...má to byť niečo vami vymyslené...
@anonymka19 Dakujeeeem moc si zlata❤️🙏🏻
@vanessjenninka V pohodičkeee ak ešte dačo tak kľudne sa pýtajte
Ahojte, uvažujem nad pomaturitným štúdiom na Bullovej odbor pedagogický asistent. Chodí niekto, alebo poznáte niekoho? Výučba je štvrtky 14.00-17.00. zaujímajú ma prijímačky, a následne predmety. Aké je štúdium.
@anonymka19 ahoj, prosím, aj v odbore pedagogický asistent sa maturuje z angličtiny?
@bianca210 ano, vsetky odbory na urovni B1 alebo ak chces, B2.

@anonymka19 mozem sa este prosim spytat, na tie talentovky .... hlavne tie ludove piesne ... ci stacila 1 strofa zaspievat ....a to prerozpravanie rozpravok ... bolo to tazke a prisne ?