icon

Stretávka mamičiek z Dlhých Dielov a Karlovej Vsi

tynushqa
1. apr 2009

Ahojte,
vzhľadom na to, že sa mi ozvalo veľa mamičiek z Dlhých Dielov a Karlovky, by som chcela urobiť stretko 🙂
Konečne sa všetky pospoznávame a bude super. Tak kto chce nech sa pridá 🙂
Mohli by sme sa stretnúť teraz v sobotu t. j. 4. apríla rovno zavolíme :-P? alebo navrhnite iný dátum 😉
Dúfam, že sa niekto vôbec pridá 😀

betka1
4. sep 2009

tak nic, neda sa na to poriadne kliknut, musela by si si celu adresu okopirovat

letuskah
4. sep 2009

utorok zapisany, kostol myslite ten pri ZS a ihrisku?

zumka
5. sep 2009

aj my sa k Vám radi pridáme 🙂 a kedy sa chcete stretnúť doobeda,či poobede?
liki,gratulujem k bábätku 🙂 🙂 🙂

liki205
6. sep 2009

Všetkým ďakujem za gratulácie a už sa teším na utorok len už napíšte presne čas, 🙂 , ale ako tak pozerám všetky máte väčšie detičky než ja , my tam asi jediný budeme iba ležkať v kočíku ☹

chasencha
7. sep 2009

no baby takze utorok?my skor poobede ako doobeda hmm?
a tweeti,ja byvam dole na donnerovej tak mozem ist s tebou ak chces 😉
liki gratulacie 🙂
inak mam tu svokrovcov na tyzdne tak by mi to aj dobre padlo 😀 😀 sice sme sa vcera vratili po tyzdni z dovolenky ale aj tak 😀 😀

letuskah
7. sep 2009

liki ved malinka bude lezat v kociku a ty sa budes rozpravat 😵 😵 a gratulujeme aj my 🙂

tweetinkapp
7. sep 2009

nám to tiez vyhovuje skor poobede 😉

trpezliva
8. sep 2009

o kolkej je dnes to stretko a kde???

tweetinkapp
8. sep 2009

no malo byt pri kostole narodenia panny marie tusim..tak nejak sa to volalo, ale na hodine sme sa nedohodli 😝 ..asi uz nic z toho ☹

trpezliva
8. sep 2009

my ideme dnes este jednou s maminou na to vase ihrisko na DD hned nad Billou, neviem aka to je ulica. je tam smyklavka, hojdacky, taky gumeny povrch. byvame v liscom, takze sa tam asi vyveziem tou novou linkou 135.
ak by sa niekomu chcelo pridat, tak o 16tej sme tam. mna spoznate podla brucha. 🙂

sarianah
8. sep 2009

ahojte..tak mi by sme sa radi pridali trpezliva, ale som chora, takze vas budeme len z dialky obchadzat:(((

tweetinkapp
9. sep 2009

no trpezliva, ja som sa aj za tebou vybrala, aj sa mi to ihrisko podarilo najst, v co som ani nedufala, kedze som na DD bola prvy raz 😀 . a zbadala som tam DM-ko, tak ze idem malemu kupit vyzivku na olovrant a pri pokladni sa mi rozbila, a cela som bola od nej, komplet 😀 , tak som sa nakoniec rozhodla ist domov 😝 . No dufam, ze nabuduce to stretko vyjde
sarianah, zelam skore uzdravenie 😉

sarianah
10. sep 2009

tweetinkapp
..to je smola s tou vyzivou..tiez chodim malemu kupovat do DMky ovocne vyzivy a raz sa uz jednej mamine predo mnou stalo ze jej pri pokladni vyziva spadla na zem a rozbila sa..chuda, no niekedy je taky den blbec..
..a dakujem, uz mi je ovela lepsi...este dostanem pod kontrolu to otravne soplenie a som o.k. a moze byt dalsie uz ozajstne stretko 😉

ada21
11. sep 2009

Ahojte babulky, mozem sa k vam pridat do diskusie? ak sa mi podari rada by som sa tiez s vami stretla, teda ak mozem.

sarianah
12. sep 2009

Ahoj Adi,
jasne ze sa mozes pridat, budeme radi🙂..

horalka777
15. sep 2009

ja som nejako nezachapala - stretko bolo, ci nie?

sarianah
16. sep 2009

..horalka, nebolo..bolo dohodnute miesto, den, ale nedopracovali sme sa k presnemu casu, tak to padlo..

tynushqa
autor
16. sep 2009

Pridavam sa k dalsiemu stretku 😉

horalka777
17. sep 2009

ja tiez, tentokrat uz dufam nebudem nahle odcestovana na severne Slovensko 😅

letuskah
17. sep 2009

co tak znovu skusit ten utorok?

horalka777
18. sep 2009

ale az po tretej 🙂

tweetinkapp
18. sep 2009

no super..uz mame den aj priblizny cas 😀

zumka
18. sep 2009

my môžeme v utorok len doobeda, vo štvrtok hocikedy 🙂

sarianah
19. sep 2009

..my mame v utorok doobeda ockovanie, takze my tiez az poobede..

tynushqa
autor
19. sep 2009

Ja mozem tiez len poobede...

letuskah
19. sep 2009

jedna varka teda v utorok po 15 a druha varka strvtok co vy na to? my mozme hocikedy bud tyzden, potom ideme na tyzden na daleky vychod a potom asi k nasim.
este dajte miesto, mne j eto jedno, dostat sa viem kamkolvek 😉

novinka
19. sep 2009

caves kantáres, ak mi nic nevbehne tak vybehnem na stretko aj ja, ale jedine v utorok. takze o 15-tej a miesto ako vzdy?

zumka
19. sep 2009

škoda, my zrovna v utorok poobede máme termín k očnej lekárke na kontrolu ☹ inak by sme radi prišli 🙂

chasencha
20. sep 2009

takze utorok o 15 pri kostole?aby som si zapisala do diara 😎 😀

tynushqa
autor
20. sep 2009

Pridavam sa na 15 pri kostole, dufam ze mi do toho nieco neskoci 😎