Stretávka mamičiek z Dlhých Dielov a Karlovej Vsi
Ahojte,
vzhľadom na to, že sa mi ozvalo veľa mamičiek z Dlhých Dielov a Karlovky, by som chcela urobiť stretko 🙂
Konečne sa všetky pospoznávame a bude super. Tak kto chce nech sa pridá 🙂
Mohli by sme sa stretnúť teraz v sobotu t. j. 4. apríla rovno zavolíme :-P? alebo navrhnite iný dátum 😉
Dúfam, že sa niekto vôbec pridá 😀
no dúfam, že sa nám podarí prísť.....nezaspíme a podobne, tak o 15,00 pred kostolom 😉
..my sa tiez pridavame o 15tej..ak by sme teda nemali nejake reakcie po ockovani, alebo nieco ine..
tak ja sa z dnesneho stretka ospravedlnujem, kedze som sa zobudila s poriadnou bolestou hrdla a nechcem nakazit deticky ☹ . dufam, ze nabuduce mi to uz vyjde ☹ . prajem prijemne stretko 😉
my by sme aj sli ale varim obed....a kedy tam idete????lebo ema je protivna ,ani spat,ani byt hore...
My sme nakoniec tiez nesli, mala mi poobede dlho spinkala 😉 asi pojdeme zajtra ked bude pekne
Ahojte holky, ja som stretko neriskovala, Slavko kychal od rana a aj voda z nosa sa mu pustila. Nadopovala som ho vitaminmi a vyzera ze ustupuje, mozno by som sa pridala do Liscieho, uvidim podla stavu. Taaak ma to kocikovanie samu nebavi...
Ahojte- nechodite niektore kocikat do liscaku a okolia? Mame 4 mesiace, a samej ma nebavi sa prechadzat. Maly mi dlhsie spi len vonku-doma tak cca 30min. Tak chodim hore dolle niekedy aj 3hodky, Ak ste nahodou niektore na tom podobne piste pls IP
tak moje mimi sa ma kazdu chvilku narodit a potom budem chodit do liscaku a okolia kocikovat, tak napiste ak by ste sa pridali
Ahoj baby akurát som sa prisťahovala do Ba do karlovky ... je táto skupina ešte aktuálna?

aj ja o 15 pri kostole 🙂