Stretnutie májoviek v máji 2008 v Bratislave
Tak som nam to zalozila, sup sem s navrhmi datumu a miesta...velmi sa na vas vsetky tesim 😵
pridavam sa 🙂 kedykolvek kdekolvek v BA :-P najlepsie tak aby som draheho poslala do fitka aby mi nevycital ze sa mu nevenujem 😎
Hocikedy sa pridavam 😀 najlepsie v meste.. a viete o dacom nefajciarskom ? poznam 2 kaviarne ale to su malicke miesta so stolikmi pre 3-4 a potom McDonalda... 😅
no musime podumat nad nejakym podnikom...skusime pobehat net.
Ja a musino chodime v pondelok cvicit, ale ut-stvrtok je fajn.
mam hladat hlavne v centre? inak ak je tu niektora z petrzky, spravim taxikarku 😉
hmm...mne by sa lubilo v cokoladovni na Michalskej, daju sa tam rezervovat stoliky :-P Je nefajciarska, prijemna, maju super varene cokolady a urcite aj kavu....cislo mame, lebo sme sa minule nedostali ku stolu a brali sme si coklu len tak do ruky.....ale rychlo vychladla v tej zime...
btw, ja mozem pripadne zobrat niekoho z DD ak by bolo treba - ale nie viac kusov ako 4 :-P
katmi, tak ta potom hodim domkov 😉
musino ta cokoladovna znie fakt dobre 😵
a co datum?
babulky aj ja sa pridam, ak to bude cez tyzden, piatky a vikendy som mimo... cokoladovna je super a ked je niekto z ruzinova moze sa zviezt so mnou...
ja mozem prakticky od 17:30 az 18:00, ale 19:00 je tiez ok, lebo unava uz ustupila...
Ahojte 🙂)) Ja som za akykolvek den, teda okrem pondelka a vikendu.... Len nie prilis neskoro, aby sme mali dost casu na kvakanie, nech tam nezaspavam... 😅
No a este teda navrhujem buducu stredu. Ako 1. oficialne stretko, co vy na to??? 😎 Lebo zajtra to uz asi nestihame (aj ked ja by som sla keby sa vam chcelo)
babulk,y tento tyzden ja vobec nemozem. Mam doma chore ditko a ja sama nie som 100%fit...
cafte, tuto stredu nemozem, budem musiet ist do Viedne do firmy - sef mi prestal vyplacat vyplatu tak to idem riesit...no a zostanem tam na vianocne trhy...takze az buduci tyzden...
hanbim sa, ale ja ani tuto stredu nemozem... najlepsi kamarat mojho muzika ma narodeninovu party a ja som na to zabudla ☹
caute tehulky 🙂 na pisanie na konikovi nemam sice cas, ale take stretko a zivy pokec by som dala - konecne tiez vacsie bruska, mam dost blbych reci od vsetkych 45 kg kolegyn...😀
Co tak o tyzden v stredu -
13.1.2008
cas okolo 18 - 19 v tej cokoladovni?? 😕 tak sup rychlo napiste, nech vieme kolko kusov nas bude 😎
potvorka, super napad, mne cas aj miesto vyhovuje...len treba hodit info asi najlepsie cez ip 😀 aj ostatnym babam odtialto 😀

mne je to v podstate dost jedno, dokazem sa plne prisposobit 😉