icon

Súkromná škôlka Bratislava - komunita rodičov

juliet86
27. okt 2023

Ahojte zaujimalo by ma ako je to v inych skolkach. Dieta chodi do mensej skolky cca 15 deti v dvoch triedach. Rodicovske zdruzenia nebyvaju a nemame ako rodicia ani spolocny whatsapp chat ci skupinu na fb. Nemame na seba navzajom kontakt prakticky sa nepozname. Byva to takto? Dcerka chodi od marca a odvtedy este nebola.akcia kde by boli aj rodicia aj deti. To bude teraz na Vianoce. Kamoska ma dceru inde a oni maju spolocny chat. Tak ja len ako to mate vy. Co byva castejsie

zuzike123
28. okt 2023

Dieta tiez chodi do mensej skolky, mame spolocny whatsapp (aj dva 😄), aj rodicka aj spolocne letne opekacky, aj vystupenia deti pre rodicov (napr Den matiek), okrem toho kazdy den ci uz rano alebo popoludni stretnem aspon polovicu rodicov, takze vsetci sa pozname minimalne z videnia a ak treba nieco riesit, riesi sa to ad hoc.

juliet86
autor
28. okt 2023

@zuzike123 a ako tento whatsap vznikol?

zuzike123
28. okt 2023

@juliet86 zalozila ho veduca skolky, ona je zaroven aj ucitelka

lulu0123
28. okt 2023

My mame deti v statnej skolke a mame triedny whatsup ktory zalozila ucitelka.Dava tam info,posiela fotky,rodicia mozu reagovat.A obcas su v skolke spolocne aktivity.Teraz napr.vyrezavanie tekvic.

juliet86
autor
28. okt 2023

@lulu0123 spolocne aktivity myslis ze aj rodicia su pocas skolky pritomni? ci?

juliet86
autor
28. okt 2023

u nas chodia pravidelne mejly kazdy tyzden aj s fotkami ale idu len na konkretnu mejl adresu. nepoznam adresy ostatnych rodicov

lulu0123
28. okt 2023

@juliet86 Ano.Deti aj rodicia v skolke, v triede.Poobede po 15:30 sme vo stvrtok vyrezavali,zdobili tekvice,priniesli pohostenie.Bude este vianocna besiedka tento rok.

patricia_b
29. okt 2023

@juliet86 môj chodí do väčšej škôlky, je ich 22 v triede a nemáme žiaden spoločný chat, rodičia sa poznáme len z videnia, alebo sa deti pozdravia medzi sebou, tak dopne, že asi spolužiak zo škôlky, iná vôbec nič.