Súkromná škôlka/materské centrum v Bratislave

alica009
22. máj 2023

Ahojte mamicky, chcem sa spytat, ci mi neviete poradit niektora, kde v Bratislave existuje (ak vobec) taka moznost, par dni do tyzdna idealne nepravidelne chodit s trojrocnym dietatom do nejakej skolky aj za mojej pritomnosti? Googlila som uz dost dlho a stale nic nenachadzam, vyzera to, ze to ani nie je.. Ale mozno som len hladala zle.
Pozrela som samozrejme vsetky existujuce materske centra, prevazne su tam len kurzy/ kruzky a max volna herna obcas, skusali sme, to nie je ono..
Skolky statne ani sukromne, kde je moznost denna/poldenna starostlivost vobec neprichadzaju do uvahy, jednak kvoli tomu, ze maly nie je odplienkovany a jednak celkovo pripraveny ist do skolky sam.
Zaroven mu ale velmi chyba kontakt s detickami, na ihriskach stale viac sa snazi s dalsimi detickami nadvazovat kontakt, samozrejme na ihriska chodime, no hladam moznosti, co viac prenho este mozem urobit v tomto.
Zda sa mi, ze som dakedy kdesi na nete videla nejake sukromne centrum opatrovania deti, kde take cosi bolo mozne, nechavat tam dieta na par hodin (len nepamatam, ci aj za pritomnosti rodica sa dalo), ale opatovne to akosi neviem najst.
Dakujem vopred za kazdy tip a pekny den prajem.

wawusha
22. máj 2023

@alica009 toto som aj ja patrala... Monte s Evi (www.montesevi.sk) robia cez leto letnu montessori skolocku, na pol dna od 9 do 12. ine som nenasla v ramci Bratislavy nic, kde by sa dalo takto prist.

engynka
22. máj 2023

@alica009 Kramarik. Nemaju problem s rodicmi ale zase na druhej strane ked si zvykne a adaptuje sa je fajn odist a nesedet tam zbytocne. Robia super program pre deti, varenie, sadenie, zahradka, tvorenie, robia aj take tie ranne kruhy ked si nieco vysvetluju tak si dieta zvykne pekne aj na taky skolkarsky rezim, Nemaju problem aj s neodplienkovanymi detmi. Moj tam chodil od 2-3 rokov.

alica009
autor
22. máj 2023

@wawusha dakujem, pozriem

alica009
autor
22. máj 2023

@engynka dakujem za skusenost. kramarik som zvazovala na kruzky aj (byvame na kramaroch), ale ked som tam par krat bola na swapoch, zial ta budova je pre moje hyperakrcne dieta proste nebezpecna..neviem kto ho dokaze ukontrolovat, aby stale nelietal po vsetkych tych schodoch, ked kamsi ideme, zvladam jedine ho ustrazit v bezpecnejsich priestoroch. zial no, keby bol "normalne dieta" iste aj kramarik, aj zrejme vela dalsich moznosti by sa naslo.