icon

Súkromní neurológovia pre novorodencov v Bratislave

janie7
12. apr 2025

Ahojte žienky, vedeli by ste prosím poradiť súkromného neurológa pre novorodenca v rámci Bratislavy, ktorý nepožaduje výmenný lístok? Z pôrodnice ma pustili s malou s tým, že ma malá ľahkú formu hypotonie, no pediatrička tam vraj nič nevidí a že nie je nutné ísť k neurológovi, ale k fyzioterapeutovi.
Vopred ďakujem.

miriamzba
12. apr 2025

Bola som tak v sinalgise, síce najskôr vymenny lístok pýtali, ale nakoniec ho nepotrebovali.

mamina7070
12. apr 2025

a reco nejdes k fyzioterapeutovi ako ti odporuca pediatricka?

taktotedanie
12. apr 2025

@janie7 vyskusaj najskor fyzio ako odporuca pediater
Inak sinalgis je skvely, pories ten vymenny listok

janie7
autor
12. apr 2025

@mamina7070 Chcela by som vedieť názor iného neorológa, nepáčilo sa mi jednanie neorologičky v pôrodnici, išlo to tam ako na bežiacom, som sa trošku detailnejšie dozvedela o tej hypotonii až keď som odchádzala z pôrodnici od sestričky. Ale k fyzioterapeutovi ideme tiež.

mamina7070
12. apr 2025

@janie7 fyzioterapeut ti skor poradi jemu prejdu rukami tisicky deti na to by som sa sustredila prioritne

lienka.7
12. apr 2025

@janie7 vypytaj si výmenný lístok do tetisu do lužnej, tam ti povedia co a ako máš.

miriamzba
12. apr 2025

@lienka.7 veru, aj tetis je super

zuzudrnda
12. apr 2025

@janie7 my sme boli v Modre u detskej neuro a úžasný prístup k rodičom aj bábätku

ajajaj00
13. apr 2025

sinalgis

janie7
autor
13. apr 2025

Ďakujem krásne všetkým za rady.

dominika19p
14. apr 2025

@janie7 sinalgis ale čaká sa aj dva mesiace, my sme tam boli po odflaknutom prístupe na kramaroch