icon

Taxislužba v Bratislave

adrianna19
6. jún 2025

Vedeli by ste mi poradiť taxislužbu v Bratislave, ktorá je spoľahlivá a vozí aj deti?A nemá problém ani v noci odviesť na letisko. Ďakujem za každú radu.

beata_k
6. jún 2025

@adrianna19 Bolt, Uber

petamich
6. jún 2025

Hopin a Bolt ine nevyuzivam

melanta
6. jún 2025

Aplikácia Hopin. Bolt a Uber nevyužívam, pretože tam môže robiť ktokoľvek a bez potreby mať taxi licenciu.

marcellka32
6. jún 2025
@melanta

Aplikácia Hopin. Bolt a Uber nevyužívam, pretože tam môže robiť ktokoľvek a bez potreby mať taxi licenciu.

@melanta je hopin drahší ako Bolt nevieš ? Idem len niekedy a beriem Bolt dik

melanta
6. jún 2025
@marcellka32

@melanta je hopin drahší ako Bolt nevieš ? Idem len niekedy a beriem Bolt dik

@marcellka32 podľa mňa pár eur. Ak ťa Bolt stojí 5 eur, tak Hopin bude +/- 7.

cacianka
6. jún 2025

aj my už len bolt. bežné taxi ma pár krát sklamali, tak preto. dá sa aj objednať vopred.

riesimproblemi
10. máj 2026

@adrianna19 dobry den, ja sa vozím aj s rodinkou ked treba s original taxi bratislava. Má autosedacky ore vecie deti aj vajicka ore novorodencou. Slusny vodici pekne luxusne autá odporucam preto originaltaxi.sk maju aj instagram aj tiktok. Odporucam pozret maju mnoho služieb

beata_k
10. máj 2026
@riesimproblemi

@adrianna19 dobry den, ja sa vozím aj s rodinkou ked treba s original taxi bratislava. Má autosedacky ore vecie deti aj vajicka ore novorodencou. Slusny vodici pekne luxusne autá odporucam preto originaltaxi.sk maju aj instagram aj tiktok. Odporucam pozret maju mnoho služieb

@riesimproblemi Minimalne jazdne 10€??? Nezartuj.