Test na Covid-19 pri návšteve gynekológa v Bratislave
Ahojte baby prosím vás, ako je to teraz s tými testami k lekárom v Bratislave? Je ich treba ? Nie som ockovaná a potrebovala by som sa objednat ku Gyn na preventivku. Niekde som čítala že pýtajú aj tu v BA a niekde som čítala že nepýtajú. Tak že či náhodou neviete 🙂 nejdem do nemocnice, iba na polikliniku.
@gabika0825 nie som síce z BA ale myslím že toto si určuje každá ambulancia sama po celom Slovensku.
Môj gyn test pýta, kamoškina nie. Musíš tam jedine zavolať a opýtať sa. Ja už sa teraz bez telefonátu ani nezačnem obúvať lebo nikdy nevieš či ťa neotočia vo dverách.
@gabika0825 ja som bola na gyn na preventivke a moja lekarka nepýtala nic. Podla mna zalezi od samotného lekara ako sa rozhodne.
Ja som bola posledne 2 tyzdne u roznych lekarov a nikde test nepytali az ked som isla na hospitalizaciu vtedy aj ockovany musia mat pcr test

Zavolaj si ku svojej lekarke, ta ti povie presne co vyzaduje. Podla mna je to teraz rozne - niekto chce test a iny zas nie. Ja som bola minuly tyzden na preventivke u zubara aj s dcerami a test nechceli (tiez som z BA)