icon

Testy na autizmus pre dieťa v Bratislave

michaelamaryam
23. máj 2025

Dobrý deň
Prosím viete niekto o klinická logopedia a detská psychiatria potrebujem testy na autizmus pre moje dieťa do škôlky špeciálnej . Bratislava len . Kto by mi ju zobrali čo najskôr ? A prosím ja poisťovne, nakoľko som sama matka .
Vopred vám ďakujem

pribinak
23. máj 2025

https://acva.sk/

Ale netuším aké sú cakacky

lenka22031
23. máj 2025

@michaelamaryam testy na detsky autizmus sa robia v špecializovanej poradni. Tam vás odošle bežná poradna. Musíte sa sama objednat cakacky sú dlhsie. Odtial keď dostanete správu pôjdete k pedopsychiatrovi a od tial zas do bežnej poradne. Celé to trvá tak 2-4 mesiace

michaelamaryam
autor
23. máj 2025
@lenka22031

@michaelamaryam testy na detsky autizmus sa robia v špecializovanej poradni. Tam vás odošle bežná poradna. Musíte sa sama objednat cakacky sú dlhsie. Odtial keď dostanete správu pôjdete k pedopsychiatrovi a od tial zas do bežnej poradne. Celé to trvá tak 2-4 mesiace

@lenka22031 toto viem . Ja som sa pýtala konkrétne na doktorov či niekto vie. Čítajte poriadne na budúce .

kacena4
23. máj 2025

no logoped nerobi testy (diagnostiku) na autizmu a vacsinou ani psychiater nie. treba ist ku klinickemu psychologovi ktory robi diagnostiku v ba je to acva, matulay, andreas zariadenia objednanie trva cca 6 mesiacov a vsetky su plne platene rodicom, psychiater je na kramaroch ten je cez poistovnu ale tam su tiez podobne cakacie doby. co sa tyka papierov do skolky je potrebe tieto spravy od psychologa a psychiatra zaniest do centra poradenstva a prevencie a tam vam napisu odprucanie do specialnej skolky. za mna "najrychlejsie" je ist do specializovaneho centra poradenstva a prevencie do gbelov (zahorie) tam dostanene najrychlejsie terminy a tiez aj spravu do ruk pre skolku

zuzike123
24. máj 2025

Ak uz mate papier na podozrenie na autizmus, tak pedopsychiatrov je ako safranu, bud si pockate na Kramare, alebo sukromny. Zladit "rychlo a zadarmo" je zial, v tejto dobe nemozne.