icon

Tipy na dobrého detského imunoalergológa v Bratislave

vev12345
15. aug 2025

Ahojte, máte tip na dobrého imunoalergologa pre deti v Bratislave? takého, ktorý sa aj naozaj snaží pomôcť? Ďakujem 🙂

mullerova46
15. aug 2025

@vev12345 tomasovicova ale nedá sa k nej dostať 🫣

deedol
15. aug 2025

v BA budes rada, ak zozenies vobec nejakeho :(

marianarem
15. aug 2025

@vev12345 Treba skor polozit otazku, ktory berie :(

vev12345
autor
15. aug 2025
@deedol

v BA budes rada, ak zozenies vobec nejakeho :(

@deedol no tohoto sa presne obavám…

mullerova46
15. aug 2025
@vev12345

@vev12345 ja som syna dostala len po známosti a zhody náhod že akurát hej odišiel pacient 🫣 ale je fantastická. Predtým som zháňala sebe a nikoho som nenašla až lekárku v samorine ale tá sa skoro nič neopýtala ale som rada že mám aspoň niekoho. Pozri si lekárku v jesenius samaria ešte možno príjme pacienta ale asi to nebude veľmi detailna lekárka ale to hovorím iba z prvého dojmu

deedol
15. aug 2025
@vev12345

@vev12345 kamoske sa podarilo v dubravke, meno dr neviem, ale cakacka je pol roka (termin maju v januari). a to bola rada, ze vobec niekoho zohnala, a teda ani neriesila, ci je dr "dobra".

zuz0110
15. aug 2025

Ja som bola pred 2 tyzdnami prvy krat v imunovital a teda mala som velmi dobry pocit. Samozrejme platis rocny poplatok, ale terminy maju fajn. Beru aj deti, predo mnou bol maly chlapcek.

pralinka86
15. aug 2025

Imunovital, no je tam rocny poplaok, ale termín je na okt., ak sa niekto odhlasi, mozno aj skor (sledujes si online)

x_mery_x
15. aug 2025
@mullerova46

@vev12345 ja som syna dostala len po známosti a zhody náhod že akurát hej odišiel pacient 🫣 ale je fantastická. Predtým som zháňala sebe a nikoho som nenašla až lekárku v samorine ale tá sa skoro nič neopýtala ale som rada že mám aspoň niekoho. Pozri si lekárku v jesenius samaria ešte možno príjme pacienta ale asi to nebude veľmi detailna lekárka ale to hovorím iba z prvého dojmu

@mullerova46 to je ta nova od januara v Samorine? 🙂

mullerova46
16. aug 2025
@x_mery_x

@mullerova46 to je ta nova od januara v Samorine? 🙂

@x_mery_x áno

ajajaj00
16. aug 2025

skus sem ale plati sa http://www.pneumoalergo.sk/

mint_blossom
16. aug 2025

@vev12345 z ktorej casti BA si?

stormie
16. aug 2025

My chodime sem a myslim ze este berie novych https://www.imuline.sk/ ale samozrejme necakaj termin do tyzdna

rainee
10. sep 2025
@ajajaj00

skus sem ale plati sa http://www.pneumoalergo.sk/

@ajajaj00 nevies nahodou aj ake maju cca termíny a ceny?

ajajaj00
10. sep 2025
@rainee

@ajajaj00 nevies nahodou aj ake maju cca termíny a ceny?

@rainee ja som volala na plucne a mali sme termin za 5 dni

rainee
10. sep 2025
@ajajaj00

@rainee ja som volala na plucne a mali sme termin za 5 dni

@ajajaj00 a cena za vysetrenie? Som citala na stránke ze maju zmluvu s poisťovňami.

ajajaj00
11. sep 2025
@rainee

@ajajaj00 a cena za vysetrenie? Som citala na stránke ze maju zmluvu s poisťovňami.

@rainee no ja som platila 50€ a este plus 23€ za spirometriu...mame union..boli sme cez prazdniny letne mame union poistovnu

rainee
11. sep 2025
@ajajaj00

@rainee no ja som platila 50€ a este plus 23€ za spirometriu...mame union..boli sme cez prazdniny letne mame union poistovnu

@ajajaj00 dakujem za info, no aj tak dosť. Zhanam alergologa pre 2 deti, nič iné len bezne alergie a imunitu riesime.

ajajaj00
11. sep 2025
@rainee

@ajajaj00 dakujem za info, no aj tak dosť. Zhanam alergologa pre 2 deti, nič iné len bezne alergie a imunitu riesime.

@rainee to chodime do Ruzinova k dr Hrozanovej ale ona ma plny stav

rainee
11. sep 2025
@ajajaj00

@rainee to chodime do Ruzinova k dr Hrozanovej ale ona ma plny stav

@ajajaj00 ved toto bud maju všetci plno a neberú alebo sa nevieš doplatiť ☹️

ajajaj00
12. sep 2025
@rainee

@ajajaj00 ved toto bud maju všetci plno a neberú alebo sa nevieš doplatiť ☹️

@rainee skus este v Mlynskej doline tiez to je sukromne