icon

Tipy na kozmetiku v Bratislave bez nátlaku na nákup produktov

alena4568
Dnes o 11:37

Ahojte, potrebujem poradiť.
Včera som bola prvýkrát na kozmetike. Mám (podľa mňa) jemné akné – nič, čo by korektor nezakryl, ale skôr ma trápia upchaté póry a celková štruktúra pleti.
Trochu naivne som si myslela, že by som raz za mesiac chodila na čistenie pleti, prípadne upravila pár vecí v skincare rutine, a dúfala som, že by to mohlo pomôcť.

Kozmetička mi ale povedala, že by som mala prísť už o dva týždne a že by som si mala kúpiť ich produkty, aby bol účinok rýchlejší.

Bolo tam aj pár red flags – napríklad tvrdila, že kórejská kozmetika nie je pre Európanky dobrá, alebo že by som sa nemala odličovať olejovým čističom, aj keď si po ňom pleť ešte raz umývam cleanserom.

Prosím, máte tipy na kozmetiku v Bratislave, kde mi nebudú núkať len ich vlastné produkty? Mám pocit, že som už vyskúšala milión vecí a neverím, že ma teraz zachráni nejaký „zázračný“ krém. Ak by taký existoval, myslím, že by som o ňom už vedela🙂 Ďakujem 🙂

cyberk
Dnes o 11:57

ja chodim do Larastudio a zatial spokojnost 🙂

22abigail22
Dnes o 13:40

@alena4568
Salón MA VIE, Dúbravka. Kozmetička sa tuším volá Renáta, avšak netuším či tam ešte pracuje pretože som tam nebola 2 roky a už vtedy mala pár rokov dozadu dôchodku.