Tipy na najlepšie hotely a výlety v Bratislave
Pekný deň, viete mi poradiť dobrý hotel v centre Bratislavy. Ideme s deťmi 6 a 5 rokov. Chceme tam stráviť 7 dní a vidieť, čo najviac. Pripadne nejaké tipy na vylety😉 ďakujem
@hiro len oni nemaju parkovanie....... , co je v centre veeeelmi podstatná vec. v BA auto nepotrebuju, len pochybujem, ze ho budu chciet nechat niekde mimo paas
My sme si vybrali tento aj s parkovaním https://www.metropolitan-star.sk/
@hiro len oni nemaju parkovanie....... , co je v centre veeeelmi podstatná vec. v BA auto nepotrebuju, len pochybujem, ze ho budu chciet nechat niekde mimo paas
@lucik194 No, mozno nejdu autom. Bol som tam s malymi 10r, bez auta, isli sme s plnymi ruksakmi - syn v nom este aj fakt tazky notebook vlacil z vlakovej stanice peso do Eurovei, odtial na stary most, odtial na novy most a odtial do centra na tento hotel, v pohode to zvladli, potom sa ubytovali a este vecer isli vonku pochodit... Hotel uplne perfektny, maju 70m izby :D My sme mensiu ale 2x spalna + kuchyna + kupelna, super bolo.
@lucik194 No, mozno nejdu autom. Bol som tam s malymi 10r, bez auta, isli sme s plnymi ruksakmi - syn v nom este aj fakt tazky notebook vlacil z vlakovej stanice peso do Eurovei, odtial na stary most, odtial na novy most a odtial do centra na tento hotel, v pohode to zvladli, potom sa ubytovali a este vecer isli vonku pochodit... Hotel uplne perfektny, maju 70m izby :D My sme mensiu ale 2x spalna + kuchyna + kupelna, super bolo.
@hiro ja tu oblast poznam. nehovorím, ze nie. lenze ked pridu s autom, tak na okoli nikde nezaparkuju
Čo vidieť v Ba či okolí ako ďaleko?
Z vyletov odporucam Devin, ak by nebolo velmi horuco tak aj Santberg, vyjdete pohodlne z DNV. Ale v horucavach je to zabijak
Ak idete teraz, tak neviem ako s vyletmi, je tu totiz peklo na dogrcanie. Na Devine vas zozeru komare, boli sme par dni spat, horor. Pre deti by mohli byt zaujimave Zlate piesky, ZOO, prijemne by mohlo byt v botanickej zahrade.
Ja obdivujem, ze sa chystate tu byt az 7 dni,lebo tu podla mna mate za 3 dni vsetko pozrete. Centrum mesta,hrad, mozno sa previezt lodou po Dunaji - trasa popod 4 mosty a spat alebo az na Devin, tam pobudnut 2h a naspat, dalej prechadzka do Sadu J.Krala cez mosty - tam je velke ihrisko pri Auparku, Prirodovedne muzeum je na nabrezi. Potom mi este napada Zelezna studnicka,kde je velke exterierove ihrisko,ale vecne je tam million ludi, kedze je to jediny vacsi les v sirokom okoli a odtial viete ist lanovkou na Kolibu, kde je bobova draha a tiez nejake mensie ihriska. Ale v lete tam okrem ludi byva aj vela komarov. No a este ZOO, Botanicka Zahrada. Ale inak ked je tu 38-40 stupnov, tak tu nie je moc co pozerat, jedine sa v interierovych ihriskach pomotat a schladit - Jump Fun Nivy napr., pri letisku je dalsie velke interierove ihrisko Kids House.

https://www.booking.com/hotel/sk/palace-apartme...