Váš názor na aktuálnu situáciu v Bratislave?
baby čo sa to deje zasa, už aj na Slovensku sa mam bst pustat svoje dieta do skoly?😣smutne tato doba
@stanielka17 no len tento človek je trošku iný, na nete má fotky aký arzenál zbraní má doma a hlási sa k radikálom, takže to nebude nejaké decko čo chce byť doma
@martul kde si ho nasla,resp videla?
@martul No vyborne, tak uz ho maju. Psychopati medzi nami behali odjakziva, dnes je to typek s bombou, zajtra nejaky iny posuk. Bez zlahcovania je ale pravdepodobnost, ze by sa ti realne nieco stalo, minimalna. To ta uz skor moze zrazit opilec za volantom alebo ta zapichnut ziarlivy ex. Mohla by si sa zabarikadovat v dome a nevychadzat, ale ani to nie je bez rizika - moze nastat pozir alebo unik plynu. Suma sumarum, zivot je plny rizik, ale to neznamena, ze ho mame prezit v strachu.
@petulda333 včera v telke, boli aj tlačové besedy kde to uviedli.
@stanielka17 určite netreba byť zatvorený w žiť v strachu. Ale je to povinnosť prešetriť každú hrozbu. Taký jeden psychopat išiel aj na zámockú ulicu a čo napáchal.
@stanielka17 "tak uz ho maju" Normalne rozmyslam ze tito dnesni nahlasovaci to ake maju tazke oproti minulosti. Teraz ta hned cez telefon a SIM kartu a GSM lokalizaciu najdu. Pred rokmi boli anonymne telefonne budky, ziadne kamery...
@hiro No ano, pred takymi 150 rokmi by si ho museli zandari vytipovat a zbit ho za rohom kutacmi, za predpokladu, ze maju spravneho pachatela. Neviem ale, ako je porovnavanie s minulostou relevantne.
@stanielka17 To nie je az taka daleka minulost. Este pred 10 rokmi boli kde tu telefonne automaty. A pamatam z mladosti ked takto niekto nieco nahlasil tak ho hladali len podla hlasu kedze nic ine nemali co by ho identifikovalo.
@stanielka17 ako viete, ze uz ho maju?
@martul aha,to som nevidela,len to,ze nevedia ho vypatrat. Vdaka
Mna by zaujimalo, ci dotycnemu necinklo, ze na 100 % ho proste policia najde a ma pruser na cely zivot...
@vsicka036 Neviem, niekto to tu spomenul. Nepozerala som dnes este spravy.

@andreatytler ked chce bitcoiny, tak je hacker??😂😂😂😂😂
Dobré - ako vtip na rano ;)