Všeobecný lekár v Bratislave prijímajúci nových pacientov
Neviete o niekom prosím?
V mojej súčasnej ambulancii už polroka nie je lekár, vyšetruje sestrička 🤦♀️ nemáte nejaký tip? Ďakujem
mne vyskakuje na fcb Mudr. v Dúbravke, v ZS Saratov, myslím že Rút poláková
Ja mam platenu vseobecnu, takze tiez idem skusit MUDr. Ruth Tomas Polákovu. Nema urcite neobmedzene branie novych pacientov. Vraj vela vseobecnych skoncilo.
@lucka27391 to je kde ak sa mozem spýtať, vysetruje sestra to co je?
@sbear v období pred letom prestala brat, mala plnú kapacitu ale teraz naberá, vyskakuje mi jej inzerát. Neviem čo sa stalo, keď takto zmenila.
My máme tiež problém - dr. Štefekova bola dlho chorá a potom zomrela, tak vyše 3 roky nebola náhrada, len občas zaskoky v Petržalke alebo Malacky, vystriedali sa tam aj 10 lekárov, tak som uvažovala že tiež prejdem k polakovej. Teraz sa tam u nás strieda 5 lekárov cez týždeň, robím si preventívku, uvidím ako to bude fungovať. Ak nie skusim prejsť k nej.
@sbear ja som to myslela tak, že si otvorila ambulanciu v Dúbravke, brala pacientov, len nie od lekárov ktorí ambulujú v tej istej budove ZS ako ona. Naberala, ale prestala, prešli k nej susedy ked zomrel tá naša, tak mi to hovorili, že berie, a o mesiac že už nie. Teraz nastal tá zmena, že zase berie. toto je tá zmena.
no ani ja by som tak ďaleko nechodila, je to absurdné.

prakticka ambulancia
https://www.praktickaambulancia.sk/