icon

Všeobecný lekár v Bratislave prijímajúci nových pacientov

lucka27391
4. nov 2024

Neviete o niekom prosím?
V mojej súčasnej ambulancii už polroka nie je lekár, vyšetruje sestrička 🤦‍♀️ nemáte nejaký tip? Ďakujem

veklipo
4. nov 2024
cacianka
4. nov 2024

mne vyskakuje na fcb Mudr. v Dúbravke, v ZS Saratov, myslím že Rút poláková

sbear
5. nov 2024

Ja mam platenu vseobecnu, takze tiez idem skusit MUDr. Ruth Tomas Polákovu. Nema urcite neobmedzene branie novych pacientov. Vraj vela vseobecnych skoncilo.

klotildabazarik
5. nov 2024

@lucka27391 to je kde ak sa mozem spýtať, vysetruje sestra to co je?

cacianka
5. nov 2024

@sbear v období pred letom prestala brat, mala plnú kapacitu ale teraz naberá, vyskakuje mi jej inzerát. Neviem čo sa stalo, keď takto zmenila.
My máme tiež problém - dr. Štefekova bola dlho chorá a potom zomrela, tak vyše 3 roky nebola náhrada, len občas zaskoky v Petržalke alebo Malacky, vystriedali sa tam aj 10 lekárov, tak som uvažovala že tiež prejdem k polakovej. Teraz sa tam u nás strieda 5 lekárov cez týždeň, robím si preventívku, uvidím ako to bude fungovať. Ak nie skusim prejsť k nej.

sbear
6. nov 2024

@cacianka na Facebooku som nasla, ze ukoncila ambulanciu v Raci a otvorila si novu ambulanciu v Dubravke. Takze asi pacienti z Race isli k miestnym lekarom. Ved babky sa nebudu hodinu a pol trepat z Race do Dubravky.

cacianka
6. nov 2024

@sbear ja som to myslela tak, že si otvorila ambulanciu v Dúbravke, brala pacientov, len nie od lekárov ktorí ambulujú v tej istej budove ZS ako ona. Naberala, ale prestala, prešli k nej susedy ked zomrel tá naša, tak mi to hovorili, že berie, a o mesiac že už nie. Teraz nastal tá zmena, že zase berie. toto je tá zmena.
no ani ja by som tak ďaleko nechodila, je to absurdné.