Výber krčných mandlí, ORL LFUK Antolská, Ba
Dobrý deň, odporučili nám výber krčných mandlí (syn, 13 rokov), konkrétne mi naša dr. odporúčala MUDr. Nechojdomovú z Antolskej v Ba. Máte s nimi niekto skúsenosti? Konkrétne s touto dr. a zároveň, ako to funguje na klinike? Ako dlho je pacient hospitalizovaný? Platí sa? Ďakujem.
@rainee ahoj, ja som tam nebola, len manžel, ale už s 3 deťmi. So synom v 2020, dcérou 2022 a naposledy v septembri. Tak áno, platí, že rodič je tam s dieťaťom, pre prípad , žeby dieťa niečo potrebovalo, alebo zeby sa niečo dialo. V deň zákroku prídeš na 7,00 na určené miesto, myslím, že rovno na operačky, ale to je v papieroch. Ideálne prísť tak, aby ste mohli parkovať na neplatenom (ak auto zostane na noc pri Antolskej). Dieťa skontrolujú, či operovať budú, ci nie je choré, atd. Príprava. Rodič je tam, aj po operácii, na operačkach a potom idú na izbu. Na izbe mal Manžel svoju posteľ a nič sme neplatili. Jedlo aj pre deti aj pre seba svoje. Keď bol syn, nepustili manžela do bufetu, tak bol hladný. Zjedol celý balik piškót, čo bolo akože ore syna (ale ten to nechcel) 🤦 Naposledy si už zobral jedlo so sebou, ale vraj musel ísť niečo podpísať, či čo, tak to využil a šiel aj do bufetu 🙈 Na izbe bol celý čas s deťmi a vždy boli len oni dvaja. Doniesť všetko svoje, pyžamo, hygienické, šľapky, jedlo, pitie... Deň operacie a noc tam, potom ráno kontrola a ak je všetko ok, ide sa domov.

Máte niekto skúsenosti?