icon

Výber pôrodnice - Kramáre, Antolská alebo Ružinov

danpe21
24. jan 2023

Ahojte mamičky,

som budúca prvorodička a rozmýšľam nad pôrodnicou. Nebývam v Ba dlho ,takže neviem posúdiť ktorá je dobrá. Ide mi hlavne o to aby sa nič nezanedbalo a mohli ísť šťastne s malým prírastkom domov. ♥️

Som v 32 týždni. Zatiaľ neboli počas tehotenstva žiadne komplikácie.

lope_lope10
24. jan 2023

Počula som spokojnosť a dobré recenzie na kramáre 🙂

kris_tin257
24. jan 2023

Všetko záleží na personale ktorý tam bude v čase pôrodu, každá pôrodnica má špičkových lekárov a sestry ale aj horších, závisí to aj na aktuálnom počte pôrode ako budú vyťažení... Takže je to v podstate na rovnako, Kramáre majú detské oddelenie keby sa nedajbože niečo stalo dieťaťu tak ho vedia najrýchlejšie previezť a liečiť čiže ak nemáš preferenciu ja by som šla na Kramáre.

93kris
24. jan 2023

Ja som rodila na Antolskej a v Ruzinove 🙂 obe boli super, mam dve zdrave krasne deti. Na Antolskej lepsia poporodna starostlivost z mojho pohladu. Sestricky boli velmi mile. V Ruzinove vizity ako z rychlika. Vedela by som sa rozpisat aj viac, ale keby mam rodit tretikrat, tak idem znova na Antolsku.. ak by ta cokolvek zaujimalo kludne sa pytaj. Drzim palce

casillas28
24. jan 2023

@danpe21 zeny z mojho okolia rodili na Antolskej a kazda si to velmi chvalila 🙂

queen_mary
24. jan 2023

V podstate je to jedno. Zalezi, na akych ludi natrafis.

sandricka11
24. jan 2023

Ja som 33 tyzden 😊 vybrala som si Kramare, hlavne kvoli tomu ze ak by sa babatku nieco stalo tak tam maju detske oddelenie. Inak robia aj tzv. Den otvorenych dveri alebo Stretnutie s buducimi mamickami, odporucam ist pozriet. Skus FB skupinu Dietatko z Kramarov.

aurorastone2
24. jan 2023

Tiež som rodila na Kramároch ale mali takú fullku ze som bola s malým o poschodie nižšie čiže nič moc behať hore dole keď niečo treba... Neviem ako to maju riešené vo zvyšných nemocniciach

danpe21
autor
24. jan 2023

@danpe21 ďakujem ❤️

basska_b
24. jan 2023

Ja by som urcite nerodila na Kramaroch, mam tam velmi zlu skusenost. Uz len to, ze na Kramaroch je porodny box oddeleny od druheho len plachtou a nie su tam okna. Na Antolskej je to vraj podobne. Kazda ma taky svoj normalny VIP box, ale tam sa dostat... to je neviem aka nahoda. Druhe som rodila v Ruzinove a tretie urcite tiez tam - ak by mali plno alebo co, radsej pojdem mimo Bratislavy. Maju tam velmi moderne postupy: rodiaca zena moze jest a pit, venuje sa jej 1:1 porodna asistentka, aby ju nerozptylovalo sto cudzich ludi, murovane oddelene porodne izby, ziadny kontinualny CTG monitoring, v pripade sekcie sa snazia o co najskorsie prinesenie babatka aj k leziacej mamicke (na Kramaroch na 24 hod oddelia). Toto vsetko na Kramaroch nie je. S novorodeneckym na Kramaroch som bola spokojna, ale to je asi jedina vec, s cim som tam bola spokojna 🤦‍♀️

leeenka26
24. jan 2023

@danpe21 tiez som v 32.tt a idem jednoznacne na Antolsku. Urcite sa tam sem tam v smenach vyskytnu aj sestricky, alebo personal, ktori nebude mozno vzdy mili, ale to ostatne vsetko okolo,.ta istota a klud co ma tam taha mi za par nahodnych neprijemnosti stoji. Nenarazila som tu za 3 porody ani na 1 zanedbanie, prave naopak. Velmi ustretovi, erudovani personal.

leeenka26
24. jan 2023

@sandricka11 inak toto je aj na Antolskej.

nmhc
8. feb 2023

@danpe21 odporucam Antolsku. 2x som tam rodila december 2019 a december 2022. A 2x mi tam zachránili život.

katulka94
8. feb 2023

Kramáre nikdy viac. Porodiť tam bola trauma 🙈

benediktk
Autor odpoveď zmazal
benediktk
Autor odpoveď zmazal