icon

Vybratie znamienok v Bratislave

sunny_g
8. jún 2023

Ahojte,

Chcem sa opýtať, s kým ste mali dobrú skúsenosť pri vyberaní znamienok? Mám odporúčanie na excíziu 5ks a väčšina zrejme chirurgicky, ale to ešte neviem.

Vedeli by ste prosím odporučiť kožného v Bratislave, ktorý aj urobí prehliadku detailne, posúdi vhodné spôsoby vybratia a aj niekoho, kto robí priamo vybratie chirurgicky? Ideálne s následnou histológiou.
Čo som pozerala, tak sumy nereálne pre matku na materskej. Vedeli by ste poradiť niekoho spoľahlivého a dobrého odborníka, ktorý sa aj dá zaplatiť?

Veľmi pekne ďakujem

diefca
8. jún 2023

@sunny_g ja som bola so znamienkom v ambulancii plastickej chirurgie v UNB Ruzinov. Bez doplatku a s histologiou. Ak uz mas vymenny listok, mozes ist rovno tam (neobjednava sa), kde to pozrie lekar a da termin na vybratie. Vyberaju to na malych operacnych salach v budove nemocnicnej polikliniky, takze je to trochu zdlhave behanie hore dole. S vysledkom aj pristupom som ale spokojna.

zmrzlinka2021
8. jún 2023

@sunny_g na samotný výber MUDr Allen dimov na záhradníckej. Ceny relatívne ok

sunny_g
autor
8. jún 2023

@diefca ďakujem. Takže treba výmeny lístok?

sunny_g
autor
8. jún 2023

@zmrzlinka2021 no pozerala som cenník materské znamienko ma tvári 100€ na tele 90€ keď ich mám 5 tak sa nedoplatím

diefca
9. jún 2023

@sunny_g ano, da ti ho akykolvek kozny lekar, bez neho ta nezoberu na tu ambulanciu

lady083
9. jún 2023

ano treba vymenny listok, len rataj s tym, ze momentalne su terminy na vybratie tak na august v ruzinove

sunny_g
autor
9. jún 2023

@lady083 ja by som až v septembri, ďakujem

zuzkagg
9. jún 2023

@sunny_g na vybratie som bola s výmenným lístkom na mýtnej a neplatila som nič, len 20€ za termín. Kožného odporučiť neviem, bola som v ageli u Dostalovej a či je úplne super tazko povedať, každopádne bola aspoň mila 🙂)

luccija
9. jún 2023

@sunny_g na tvári som bola na plastickej chirurgii Ružinov zadarmo, ďalšie 2 som si dala vybrať v Ružinovskej poliklinike 2 kusy 60 eur s histologia termín do tyzdna

luccija
9. jún 2023

@sunny_g veľmi milý doktor aj sestricka

sunny_g
autor
9. jún 2023

@luccija nie náhodou u Dr. mayera?

luccija
9. jún 2023

@sunny_g myslíš plastickú chirurgiu?tam som bola u ženy lekárky,..či nerozumiem otazke

sunny_g
autor
9. jún 2023

@luccija polikliniku. Ale bolo nutné ísť na 2 miesta na výber znamienok? Prečo neurobili všetko tam na plastickej chirurgii?

majkabambulik
10. jún 2023

@sunny_g to aj mna zaujima

13072018
16. jún 2023

@sunny_g mne vyberal na Fedinovej chirurg Cintula, myslim 30 eur za dve znamienka bez vymenneho, s histologiou. S nim asi bezplatne by bolo. Nebolo to ale na tvari, tvar by som mozno riesila estetickou medicinou

luccija
16. jún 2023

@sunny_g
@majkabambulik lebo to bolo s odstupom času a tvar som chcela nech mi to pekne spravia.Na ruke a bruchu som si dala v poliklinike to má svrbelo a mala som termín do týždňa.Na plastickej by mi to tiež spravili, ale hovorím nemala som čas

majkabambulik
Autor odpoveď zmazal
majkabambulik
16. jún 2023

@luccija mozem ta poprosit o foto miesta po vybrati znamienka ako ti to spravili na tvari prosim?

luccija
16. jún 2023

@majkabambulik nič nie je vidieť mám to robené pred 3 r bolo to znamienko hneď vedľa nosa v nosovoustnej vraske práve toho som sa bála, že ak mi spravia jazvu či niečo zle, keď sa budem usmievať bude tá vráskam preseknuta neviem to opísat...

janabordacova
16. okt 2024

@zuzkagg mozem sa spytat u akeho doktora/doktorky ste boli na mytnej a bolo to bez doplatku . pozerala som tam doktorov a cennik a asi nikto nema uvedene ze ak mam vymenny listok tak je to bez doplatku . tak by som Vas poprosila o meno ze by som si tam zavolala ohladom odstranenia znamienok . Dakujem

zuzkagg
16. okt 2024

@janabordacova lekárka u ktorej som bola tam už nerobi, ale naozaj som nič neplatila, len tuším 20€ za termín na vybratie a potom za kontrolu