Výsledky prijímacích skúšok tanečné konzervatórium Bratislava
Úplnou náhodou, nemá niekto výsledky? Ide tam kamoskina dcera, resp. Chce. Vraj na pozvánke bolo že výsledky budú 1.4. a im furt nič nedošlo. Resp sú už?
Nech skusia zavolat. My sme dnes volali a dcera je prijata- (sice na inu skolu a odbor ako vasa )ale potvrdili nam. Takze radost prevelika🥳. ( ps. Pedagogicka Teplice)
No vraj až 8. - povedali cez telefon 😳
@janakami krasa ❤️
Mna odpisali ked som volala ze az 8.4. a ked som povedala ze skola niektorym volala ostal ten v soku ze to nie az 8.4. tak predsa vyvolavali. Ked uz vedia vysledky tak mohli hned kazdemu dat vediet a nie arogantne odbyt, cloveka. My bereme to tak. Ak neprijmu je to znamenie.
@yelhsa akoze uz maju niektori i z tkej? 🤦🏻♀️
@yelhsa v BB to uz vedia od 31.3. mali hned po skuškach, pobede, po druhom kole hned nejaku komisiu kde riesili prioritne deti co boli prijate na dva odbori a vtrdy volali aby sme sa rychlo rozhodli....A 1.4. ustne chceli este potvrdit ze nastupi v septembri. Viem potom ze 2.4. 3.4.volali aj inym (dcera vie o 4roch prijatych)
Tiez mi hovorila ze jednej mama tam na zaklade toho ze im nevolali, volala, a jej povedali ze nepijali a bola 3 pod čiarou. Mozno takto volalo viac rodicov a uz vas len takto odbili...
A kam sa dcera hlasila? Na aky odbor?
@yelhsa ved uvidite, nic nieje stratene vysledky este nemate, niesu oficialne. A ved aj my si to mozeme do 11.4. oficialne este rozmysliet a miesto sa uvolni... tusim v juny na neobsadene miesta su dalsie skusky. A ak by sa nedostala tento tok a velmi chce tak kludne ak bude prvacka aj na inej skole moze skusit o rok konzervatorium. Pride o jeden rok ale tak kaslat nan. Za ten cas sa moze este poriadne pripravovat...
@janakami nedostala sa , vyhovuje ale neprijali pre obmedzeny pocet. Akurát sa o tom rozpravame ze nech sa netrápi, ono zivot nastoli vsetko spravne tak ako ma byt. Je velmi dobrá v jazykoch tak som jej nech sa pobera tymto smerom♥️ drzte nam palce 🍀 , uspesne prijatym zo ♥️ gratulujeme 👏🏻💐
@yelhsa och to ma mrzi. Pozdravujem ju a nech sa netrapi. Ak sa tomu chce venovat nech stale robi to co ju bavi aj popri skole. (neviem ci chodi do nejakej zus, ci na kruzok...) A po strednej ma stale moznost ist na VSMU.
Do BB sa hlasi velmi vela deti kedze s Bratislavou su len tieto dve štatne. Chlapcov beru prioritne lebo tych sa malo hlasi a tak maju vatsiu sancu. Dalej zohľadnuju deti co nemusia ist na intrak (lebo ten tiez nenafuknu)
Samozrejme budeme drzat palce nech sa podari na inu skolu kam sa hlasi ✊️❤️ a ďakujem oficialne teda mame potvdene ze je dcera prijate. Snad sa jej bude v Bystrici pačit.

Talentove školy budú mať výsledky najneskôr 8.4. , niektoré školy už dávali iné ešte nie treba vyčkať