Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety
Ahojte moji milí.
Viete mi pomôcť prípadne poradiť ohľadom štúdia na VŠ sv.Alžbeta. Potrebujem si urobiť vysokú, pracujem a potrebujem vysokoškolské vzdelanie.
Mam už 46 r. Dá sa to zvládnuť? Neprihlásil sa niekto? Prípadne nemáte niekto materiály pre 1.ročník. Ako to prebieha atď...Alebo nie je tu nejaká moja budúca kamoška, ktorá by sa ku mne pridala? Alebo niekto kto na tej škole práve je?
Ďakujem za všetky komentáre.
@dadulinka7 tak potom smelo do Alžbety 👌btw ked zadas temu s otazkou, ludia ti odpovedia tzn. poradia. Preco potrebujes skolu viem, napisala si to. Aj to, ze nemas 40, ale 46. A z textu vidim, ze okrem veku ti nechyba ani vztahovacnost.
@makova333 Som zodpovedna za pismenka ktore napisem ale nie som zodpovedna za to ako ich druha strana pochopi. Takze krasny vecer ak si si nevsimla podakovala som ti za nazor.
@dadulinka7 dobre
@dadulinka7 mam otazku chces ro studovat len pre titul alebo zvazujes odchod do socialnej sfery?
@princeznasevera Je mozne ze budem robit casom ine. Tato moja praca vycerpava, unavuje. Niekedy clovek pride do stavu ze musi mat zmenu. Btw. Ano titul potrebujem tiez.
@dadulinka7 zvládnuť to zvládneš ak chceš, ale rozhodne nerátaj s tym, že Ti bude stačiť naučiť sa pred skúškou 10 strán. Treba sa učiť. A štátnice.....30% vyletelo.... to bolo pred cca 8 rokmi. Dnes už netušim
Prevencia
Dobrý večer chcem sa opýtať ohľadom tejto vysokej školy sociálnej práce PhDr. je potrebná prax? má niekto vypracované otázky na štátnice ?
ďakujem
@dadulinka7 ja sa chcem prihlásiť tento rok, len ešte zháňam nejaké info o tom koľko ľudí sa tam cca hlási a koľko berú, keby mi vedel niekto povedať bola by som hrozne vďačná lebo neviem to nikde nájsť
@dadulinka7 čo sa týka školy vysokej neradil by som vám svätú Alžbetu lebo tam vyštuduje každý ta škola už dávno stratila svoje renomé a živím príkladom je človek ktorého poznám dnes mal štátnice ale je dutý ako strom a má Bc.😂🤦
Ahojte, prosím Vás o vyplnenie dotazníka k DP pre kamaráta. Ďakujem https://vplyv-pandemie-covid-19-na-f.vyplnto.cz/
@lucia147852 kedy robila tu školu? Situácia sa zmenila. Neverím, že je to ľahké. To môžu rozprávať len ľudia, čo osetrovatelstvo neštudovali.

@makova333 Ahoj milé, že mi dávaš rady ani nevieš kde pracujem a prečo potrebujem školu. To čo píšem už dávno mám v malíčku. Som účtovný, daňový, mzdový expert. Ako som písala vyššie potrebujem školu ktorá popri mojej práci ma nezaťaží jazykom, matematikou a pod. Zarábam...školu sv.Alžbetu potrebujem z iných dôvodov. Pri mojej profesionalite viem ktorá škola na čo je zameraná. Nemám 20 a nezačínam písať kariéru o rozhodovaní sa. Mam už vek a nie je to ani 40 ale viac. Btw. čo ak som už unavená zo zákonov o DPH, dani z príjmu, Zák.práce a pod...Ale ďakujem za názor. Krásny deň.