Vývoj cien nehnuteľností v Bratislave
Kto sleduje ponuku bývanie v Bratislave, novostavby aj staršie byty. Postrehli ste, či klesajú alebo stúpajú ?
Zevraj od jesene by mali začať klesať. Aký na to mate názor ?
Zaznamenavam rast cien nehnuteľnosti a bude to stále rásť podľa mňa ..
V BA je totálny nedostatok bytov, naopak je silna Prisťahovalecka vlna, takze nejaké zníženie cien je v nedohľadne
Ceny v satelitoch tiež neklesajú a ak ideš ďalej tak potom zas musíš počítať s nárastom spotreby benzínu a stratou casu
Kazdy den trikrat tato otazka 😂
Nie, ceny v BA kraji neklesaju ale dlhodobo stupaju a klesat nebudu ale stupat, lebo je stale vyssi dopyt ako ponuka.
v poslednom tyzdni 5x ta ista otazka, prosim prestan uz trollovat
stále to ešte niekoho baví? Stačí sa nad tým logicky zamyslieť, či budú klesať od jesene ceny v BA, keď dopyt vysoko prevyšuje ponuku 🙉 Klesať možno budú ceny veľkých domov, ktoré je problém vykúriť niekde v hornej dolnej, ale v BA a na jeseň asi ťažko. Kedy bude ďalšia podobná téma? Ešte do stredy, či si počkáme týždeň?
To sa hovorí furt a len to rastie.
Ja to sledujem dlhodobo a ceny stale rastu,dokonca aj najmy idu hore skrz energie a mensiu dostupnost hypotek.Obavam sa ze aj na tu hypoteku zachvilu siahnu len bohati ludia s dobrym prijmom, kedze treba mat 20% vlastnych zdrojov..Klesnu mozno stare chalupy alebo byty v zapadakove..Krajske mesta rozhodne necakaj znizenie.
Je uplne jedno aky mame na to nazor. Nas nazor ceny neurčuju ale dopyt a ponuka.
@tramtada31 kde sa to hovorí a na základe čoho?
Raz klesnu, ludia uplne zabudaju na demografiu - momentalne ma vekova pyramida tvar urny a teda “vymierame”. Aj ked je to trosku silne slovo a nebude to hned, ale je to tak 😏

V BA nie…. Ale inde mozno poklesnu