icon

Vývoj cien nehnuteľností v Bratislave

19. jún 2022

Kto sleduje ponuku bývanie v Bratislave, novostavby aj staršie byty. Postrehli ste, či klesajú alebo stúpajú ?
Zevraj od jesene by mali začať klesať. Aký na to mate názor ?

andrejkap123
19. jún 2022

V BA nie…. Ale inde mozno poklesnu

petrowna
19. jún 2022

Zaznamenavam rast cien nehnuteľnosti a bude to stále rásť podľa mňa ..

pribinak
19. jún 2022

V BA je totálny nedostatok bytov, naopak je silna Prisťahovalecka vlna, takze nejaké zníženie cien je v nedohľadne

Ceny v satelitoch tiež neklesajú a ak ideš ďalej tak potom zas musíš počítať s nárastom spotreby benzínu a stratou casu

maranta_leuconeura
19. jún 2022

Kazdy den trikrat tato otazka 😂
Nie, ceny v BA kraji neklesaju ale dlhodobo stupaju a klesat nebudu ale stupat, lebo je stale vyssi dopyt ako ponuka.

lucik194
19. jún 2022

v poslednom tyzdni 5x ta ista otazka, prosim prestan uz trollovat

elizabet173
19. jún 2022

stále to ešte niekoho baví? Stačí sa nad tým logicky zamyslieť, či budú klesať od jesene ceny v BA, keď dopyt vysoko prevyšuje ponuku 🙉 Klesať možno budú ceny veľkých domov, ktoré je problém vykúriť niekde v hornej dolnej, ale v BA a na jeseň asi ťažko. Kedy bude ďalšia podobná téma? Ešte do stredy, či si počkáme týždeň?

tramtada31
19. jún 2022

To sa hovorí furt a len to rastie.

iv007
19. jún 2022

Ja to sledujem dlhodobo a ceny stale rastu,dokonca aj najmy idu hore skrz energie a mensiu dostupnost hypotek.Obavam sa ze aj na tu hypoteku zachvilu siahnu len bohati ludia s dobrym prijmom, kedze treba mat 20% vlastnych zdrojov..Klesnu mozno stare chalupy alebo byty v zapadakove..Krajske mesta rozhodne necakaj znizenie.

zuzinka888
19. jún 2022

Je uplne jedno aky mame na to nazor. Nas nazor ceny neurčuju ale dopyt a ponuka.

elizabet173
19. jún 2022

@tramtada31 kde sa to hovorí a na základe čoho?

dreamss
Odpoveď bola odstránená
lucinka9292
13. júl 2022

Raz klesnu, ludia uplne zabudaju na demografiu - momentalne ma vekova pyramida tvar urny a teda “vymierame”. Aj ked je to trosku silne slovo a nebude to hned, ale je to tak 😏