Vyvolanie pôrodu v Ružinove: Aké máte skúsenosti?
Ahojte , chcela by som sa opýtať či vyvolávali niektorej z Vas porod v Ružinove ako to je ked idete na príjem na akej izbe ste môžete byť aj samé na to ?. Mam z toho trochu nervy kedze viem ze sa dokážem sústrediť jedine ked som sama a nikto sa ma nic nepýta. Da sa ist rovno na nadštandard?
Pri tom chemickom kokteily čo dostaneš sa naozaj nepotrebuješ sústrediť 😆
@vanesa304 to si myslis len ty , ze sa nebudes moct sustedit
Ked bude volne tvoje stastie ale vacsinou to volne nieje takze hold budes musiet vydrzat a prekonat sa
Nebudes v tom prostredi predsa zit , nebud citlivka
@vanesa304 nechcem ta strasit ale myslis, ze pri tych kontrakciach (bolesti) ked zacnu po vyvolavacke, budes mat mentalnu kapacitu riesit ci si sama? Jedine, po com budes tuzit je aby si nemala take bolesti. A nadstandard dostanes len ak bude volny ak nie tak nevyhodia zenu ktora tam je len aby si mala sukromie.
@vanesa304 nechcem ta strasit ale myslis, ze pri tych kontrakciach (bolesti) ked zacnu po vyvolavacke, budes mat mentalnu kapacitu riesit ci si sama? Jedine, po com budes tuzit je aby si nemala take bolesti. A nadstandard dostanes len ak bude volny ak nie tak nevyhodia zenu ktora tam je len aby si mala sukromie.
@anonym_f11832 to by som určite ani nechcela. Ja len ako či ma niektorá skúsenosť no. Hlavne ma zaujimal ten balonik a ci je to vzdy s nim alebo dávajú rovno tabletku.
@anonym_f11832 to by som určite ani nechcela. Ja len ako či ma niektorá skúsenosť no. Hlavne ma zaujimal ten balonik a ci je to vzdy s nim alebo dávajú rovno tabletku.
@vanesa304 ja by som mala mat planovany porod v Ruzinove a Dr.mi hovoril, ze najprv dostanem balonik, az potom sa bude pokracovat podla priebehu.

@vanesa304 hádam je to už teraz po rokoch iné, ale predtým (cca 13 rokov dozadu) tam rodila kamoška. Prišlo pár báb na príjem, prezliekli sa - veci do plechovej skrine v nejakej spoločnej šatni, všetkým im dali vyvolávačku a posadili ich na chodbu na stoličky ( vedľa dvere na pôrodnú sálu aj na operačnú sálu) postupne ako to na baby išlo, tak ich brali a rodili. Jej vyvolávačka nezabrala, čakala a čakala nikto jej nepovedal kam má ísť, čo má robit až oveľa neskôr ju poslali na nejakú izbu a rodila na druhý den. Hádam sa to za tie roky naozaj zmenilo.