Začiatok štúdia na súkromnej pedagogickej škole v Bratislave
Súkromná stredná odborná škola pedagogická, Bieloruská 1, 821 06 Bratislava 2
Ahojte je tu niekto kto začína štúdium od 4.septembra ?
Ahojte... A ja zacinam 5.9. piatok... Nic mi zatial neprislo, ale mala by nam asi prist este nejaka pozvanka... Ja si asi zoberiem 1 zosit a pero 😁
Ahoj, ja zacinam 6.9. ale chcem sa spytat, prisli Vam aj nejake podrobnejsie instrukcie co je potrebne si zobrat na prvy skolsky den?
@5lelinka5
Dobrý deň, prosím vás chcela by som sa informovať ohľadom štúdia niečo, dakujem
Ja začínam 4. septembra.
@doda153
Dobrý deň chcela by som ohľadom štúdia jednu otázočku, dakujem
Ahojte, začína niekto tento rok v septembri študovať na Bieloruskej učitelstvo? poprípade kto už študuje , ako sa mu tam páči zatial . Ďakujem 🙂
ako prebiehajú tie predmety ako telesná a hra na hudobný nastroj? hrávala som kedysi dávno na klavír, ale musela by som sa do toho opat dostat celkom mam z toho obavy
Záleží akého učiteľa dostanete. Na telesnej sme boli asi 2x cvičiť vonku, inak len teória, alebo max hry s loptou v škole. Na hudobnej záleží od učiteľa. Niekto chce len hru na flaute, niekto dá na výber klavír, gitara, flauta. Teória formou testu, prax jednoduché pesničky zahrať. Ako kohútik jarabý, prší prší, alebo podľa výberu. Uznali nam aj hru jedným prstom na klavíri. 😁 Ale v druhom ročníku si máme pridať ďalší nástroj, alebo hru na klavíri všetkými prstami.
Dobrý deň všetkým, nejak sa mi nedarí nájsť na strane školy aké sú aktuálne poplatky a školné. Koľko sa platí za pomaturitné štúdium. Môže mi niekto poskytnúť info, kľudne aj do správy. Ďakujem
Ahojte, prosim vyplnali ste v prihláške do školy aj podvrdenie od lekára alebo netreba? Ďakujem
Až ked sa začal školsky rok alebo to treba poslať spolu s prihláškou prosim ?

Ahoj, ja zacinam 6.9. ale chcem sa spytat, prisli Vam aj nejake podrobnejsie instrukcie co je potrebne si zobrat na prvy skolsky den?