icon

Zastávkové informačné tabule v mobile pre Bratislavu

unbeholfen
9. dec 2025

Tí čo viete, chápete čo mám na mysli. Nad zastávkami zvykne byť taký display kde ukazuje čo momentálne najbližššie pôjde z tej zastávky kde stojíte. Len nie na každaj zastávke ten display je. No a MHD to má vo virtuálnej podobe pre každú zastávku na zobrazenie v mobile. Funguje to tak že si vás mobil lokalizuje, a ukáže vám tú tabulu tej zstávky, v ktorej blízkosti sa nacháfzate…

Moja otázka je: Dá sa nejako dať zobraziť táto informačná tabula nejakej lubovolnej zastávky? Teda že niesom fyzicky v jej blízkosti, takže mobil mi automaticky načíta tú najbližššiu, ale ja chcem vidieť inú zastávku že aký je tam momentálne stav? Keď si to zobrazím tam mi premieta len tú tabulu. Nemám možnosť zadať názov inej zastávky.

unbeholfen
autor
9. dec 2025

Viete že neni tam proste voľba že si chcem zobraziť napr. Zochovú alebo Trnavské mýto…

deedol
10. dec 2025

hej da sa
imhd.sk das si vyhladat nazov zastavky a kliknes na "najblizsie odchody"

rooskoliv
10. dec 2025

Alebo v appke IDS BK funkcia zastávky

anonym_646cec
10. dec 2025

Imhd.sk vyhľadať zastávku a kliknúť na Najbližšie Odchody

unbeholfen
autor
10. dec 2025
@anonym_646cec

Imhd.sk vyhľadať zastávku a kliknúť na Najbližšie Odchody

@anonym_646cec ďakujem presne toto som potreboval. Ja mám uloženú v záložkách už rovno tú tabulu, ja len kliknem a už ma tam rovno hodi. telefón ma lokalizuje a hneď vidím čo mi zo zastávky ide.

unbeholfen
autor
10. dec 2025

Ženy ste brutálne, veľmi vás lúbim! Aha mám to!

unbeholfen
autor
10. dec 2025

Ešte ten Leo Expres ma trošká štve, ale to s MHD som velice potreboval.