icon

Zmenila sa atmosféra v Starom Meste večer?

12. mar 2025

Nechodievam uz vecer po Starom meste, tento tyzden som mala vynimocne cest a citila som sa ako na plese priser - sami podovini, supaci, vandraci, fetaci a podobne. Jasne, aj kopec slusne vyzerajucich ludi, ale nepamatam si, ze by som v centre videla vecer tolkoto kdejakych existencii. A to nebolo ani 10pm. Zmenilo sa nieco ci to tak bolo vzdy?

denkabemommy
12. mar 2025

Zmenil sa štýl obliekania dnešnej mládeže 😅 takže veľká časť z nich vyzerajú ako dofetovaní bezdomovci

sisimimi
12. mar 2025

@denkabemommy haha tak toto má pobavilo 😅

jamimo
12. mar 2025

@denkabemommy presne tak, celosvetový trend. Čím horšie, tým lepšie. 🤦 Ináč mne to tak pripadá, že mládež ani nemusí byť pod vplyvom, im sa ten otrasný image a look normálne páči 🤔

jakubrianka
12. mar 2025

1.10.2023

martinmmartin
13. mar 2025

@jamimo je to reakcia na to v com doma vyrastali- peklo typu znacky znacky znacky velke logo vela vela bling bling u svojich rodicov.To je tiez sialenstvo. Normalna reakcia

biba_18
13. mar 2025

nič sa nezmenilo. vtedy si chodila často von a patrila si medzi nich. dnes tam už nepatríš…

denkabemommy
13. mar 2025

@jamimo nie nie, oni zvyčajne nie sú pod vplyvom, bývala som vedľa SŠ. Veď oni si už ani cigaretu nedajú 😅, len proste ten image to je tragédia

autor
13. mar 2025

@denkabemommy 😀😀😀 ano dnesny styl u pubisov je katastrofa. Ale toto boli ludia 30+ prevazne.

jamimo
13. mar 2025

@denkabemommy a možno z toho vyrastú. Aj v minulosti boli rôzne módne kreácie. Možno môj osobný vkus a preferencie tomu nerozumejú🤭

jamimo
13. mar 2025

@martinmmartin Big Brand Logo fashion je vec preferencií. Za mňa nie... Skôr som myslela, že poniektorá omladina vyzerá ako z hororu, alebo Zombie 🙄

denkabemommy
13. mar 2025

@jamimo jasné, že vyrastú. Veď puberta je práve o tom, prejaviť svoju osobnosť 😅. V mojej dobe fičali krikľavé tielka 😂🤦‍♀️ dnes si vravím, že nás aspoň večer bolo vidno ale už by som si to na seba nedala, ani keby mi niekto zaplatil 🙈