Čo sa vo mne zmenilo?

17. dec 2022

počas vysokej školy som stále mala nutkanie žiť v cudzine, aj som tam študovala v rámci eramsu a bola som dosť nalomená odísť po škole preč..... okolnosti sa zmenili a ja som sa presťahovala za prácou do iného mesta s tým, že o rok odídem.... už tu žijem polroka a odrazu je všetko inak, nemám túžbu odísť.... to všetko, čo som v živote chcela, cestovať, odísť do zahraničia natrvalo, skúšať nové veci je zrazu preč.... našla som taký vnútorný pokoj?
spoznala som zopár ľudí a medzi nimi aj muža, veľmi mi prirástol k srdcu.... no je to iné, predtým som mala vzťahy a stále som lietala hore dole a zrazu, je to iné, neviem čo sa vo mne zmenilo, no celá potreba odišla preč....
cítim sa akoby som našla domov, vôbec sa mi už priam nechce odísť preč, je to veľmi zvláštne, vždy som túžila žiť v Španielsku a zrazu..... sa to zmenilo.... ja neviem prečo 🙂 čo to mohlo spôsobiť, že som vždy utekala, necítila sa spokojne a zrazu chcem žiť na SK 🙂 budem rada ak sa podelíte možno o to, či sa to aj vám stalo... že čo to vôbec je, prečo taká zmena.... v myslení 🙂

martinmmartin
17. dec 2022

Evolucia a zakon zachovania energie, prispisobila si sa podmienkam okolia a okolie si si aj prispisobila tvojim potrebam, celkova entropia systemu v ktorom zijes klesla a sustava v ktorej zijes ma tym padom menej stupnov volnosti coze sa stala ovela energeticky vyhodnejsou. Predstav si svoj zivot ako gulicku a misku . Mas misku co lezi bruchom hore a na nu das gulicku, alebo otocis misku normalne a das do kej gulicku- ktora sustava bude stabilnejsia? Presne ako sati deje v prirode, adaptovala si sa na svoje okolie a tym si sa stala organizmom ktory bude najlepsie prosperovat v terajsich podmienkach. Cize akakolvek zmena by ta iba stala zbytocnu energiu navyse a cely proces by musel zacat znovu

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
18. dec 2022

Zalubila si sa . Zakotvila si. Tiez som neplanovala zit na kanadskej dedine no koli mm som zmenila plany a velkomesta sveta stratili caro. ( zila som vzdy vo velkomestach) Home is where you are happy .

marianarem
18. dec 2022

Tak dava ti to nieco, co si hladala a myslela si si, ze to najdes v Spanielsku alebo inom zahranici. A ono sa to naslo tu. Neviem, co to je, no ty sama asi vies, co ta do toho zahranicia tahalo.

moonlight1210
18. dec 2022

Je to polroka, cerstve zalubenie, este sa ta tuzba odist moze vratit. Mozes dokonca presviedcat aj jeho, nech ide s tebou.

Dalsia vec je lietat hore dole pocas studii, a druha, ked uz si zacnes niekde budovat po skole zazemie. Praca, byvanie. To uz sa opusta tazsie. Aj predstava nechat tak (resp. popredat, lebo co s vecami, kde ich uskladnit) a zas zacat inde, je uz narocnejsia na vydanu namahu.

Takze jedno s druhym.
Napriek tomu este sa mozes k tuzbe odist vratit. Este nehovor hop. Takto o rok, o dva, ak sa tuzba nevrati, tak si mozno naozaj nasla to svoje v tom meste, kde teraz si.

sidicek
18. dec 2022

Si zaľúbená ,tak ta to drží pri tomto muzovi.Je to úplne prirodzené, uvidíš ako to dopadne a podla toho sa budú meniť aj tvoje priority.